Dinvidi i odlični Musa srušili Lejkerse, Kajri se povredio za minut, Harden i Vestbruk prejaki za šampione

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.10.2019.
16:44
Izvor: Sportske.net

Bruklin dobio "Jezeraše" u Kini, Hjuston slavio u Japanu.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Bruklin Netsi su se sastali sa Los Anđeles Lejkersima u Kini, uspeli su da slave protiv LeBrona i drugova rezultatom 114:111 i to bez pomoći Kajrija Irvinga koji se povredio.

Bivši LeBronov saigrač iz Klivlenda je nakon samo jednog minuta morao da napusti parket. On je zbog povrede lica nosio zaštitnu masku, ali je dobio udarac od Ronda nakon samo 66 sekundi na parketu, napravio je bolnu grimasu i zatražio zamenu, nakon toga se nije vraćao na parket.

Povredu je u uvodnim minutima doživeo i Kris LeVert, koji je bio ogreban po oku.

I bez pomenutog dvojca, Netsi su uspeli da nadigraju Lejkerse, predvođeni Spenserom Dinvidijem, koji je ubacio 20 poena.

Pratili su ga Torean Prins sa 18, bivši bek Cedevite Džanan Musa sa 16, kao i Džo Heris, Kuruks i Pinson, koji su ubacili po 10 poena.

Kod Lejkersa se sa 20 poena istakao LeBron Džejms, pratili su ga Rondo sa 18, Entoni Dejvis sa 16, kao i Koldvel-Poup i Karuzo sa po 11 poena.


U Japanu su snage odmerili Hjuston Roketsi i Toronto Reptorsi, aktuelni šampioni su poraženi rezultatom 118:111.

Istakao se sjajni duo ekipe iz Teksasa Džejms Harden i Rasel Vestbruk, dvojac je ubacio po 22 poena, "Bradi" je asistencija falila za dabl-dabl.

Pratili su ih Gordon sa 14, kao i Kapela i Ostin Rivers koji su dodali po 10 poena.

U redovima ekipe iz Kanade istakako se Norman Pauel sa 22 poena, Siakam je dodao 16, dvocifreni su bili i Ibaka sa 12, kao i Fred Van Vlit, koji je uz 10 poena dodao i 10 asistencija.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke