Derbi "povišenog rizika", Budućnost bez navijača u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
13:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s obavestio je javnost kakve su mere preduzete nakon što je meč sa šampionom ABA lige proglašen utakmicom "povišenog rizika".

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Aktuelni šampion ABA lige nakon gostovanja Bajernu u Evroligi stiže u Beograd na derbi susret 13. kola regionalnog takmičenja.

Utakmica Crvena zvezda mt:s - Budućnost Voli proglašena je duelom "povišenog rizika", a nakon sastanka koje su predstavnici Zvezde imali sa ljudima iz policije i ostalih službi uključenih u organizaciju susreta crveno-beli su se oglasili putem zvaničnog sajta.

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mt:s dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige).

KK Crvena zvezda mts takođe, nakon sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost  da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu
", navodi se na sajtu Crvene zvezde mt:s.

Crveno-beli su ujedno pozvali svoje navijače da dođu u što većem broju i napune halu kako bi kalendarska godina bila ispraćena važnom pobedom.

Karte za derbi 13. kola ABA lige puštene su u prodaju u četvrtak, a kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" biće otvorene u nedelju dva i po sata pre početka utakmice.

Utakmica Crvena zvezda mt:s - Budućnost Voli igra se od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke