Denver stigao -23, Jokić igra u svojoj ligi, kralj asistencija u poslednjih četvrt veka!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.02.2020.
07:47
Izvor: Sportske.net

Denver navikao navijače na preokrete, juče su u drugom poluvremenu stigli ogromnu prednost rivala, na kraju 127:120, a Jokić je priča za sebe...

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Denver je nastavio seriju pobeda, Nikola Jokić je nezaustavljiv. Ubacio je 19 poena, imao 13 asistencija, dodao 8 skokova, pa su u Koloradu pali Sparsi. Nije sve bilo glatko, jurili su rezultat, ali u nastavku su uspeli da zaigraju na svom nivou, dali su 74 poena za dve četvrtine i na kraju drugi deo igre dobili sa +21. Dovoljno za pobedfu, Džamal Marej se razgoropadio u poslednjoj četvrtini kada je ubacio 14 od 26 poena. Veteran Milsap je zdrav, to je veliki dobitak za tim, 22 poena sa klupe, pobeda je poklon za 35. rođendan.

Jokić je imao problem u odbrani, Oldridž ga je namučio, dao mu 33 poena. Ali, to nije bilo odlučujuće, Sparsi su na "rodeo turneji", izgubili su pet utakmica, ostale su još tri na gostovanjima pre povratka kući.

Nije prvi put da gube veliku prednost, vodili su 86:63 sedam minuta pre kraja, ali su dozvolili kambek. Ekipa Grega Popovića je sve dalje od plej ofa, kasne za Memfisom...

Da se vratimo Jokiću, neverovatan podata, u poslednjih četvrt veka, igrači koji su viši od 213 centimetara su imali 46 utakmica ukupno sa 10 i više asistencija, Jokić sam ima 56.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke