Denver i Jokić poklonili poluvreme, ni asistencije iz snova ne pomažu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.05.2019.
07:49
Izvor: Sportske.net

Sa ovakvim procentima, ne dobija se u plej ofu, na kraju 97:90 za Portland, brejk u Koloradu.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Portland je žestoko uzvratio, vratili su brejk, čak šestorica Blejzersa su bili dvocifreni, u žestokoj borbi u Koloradu, domaćinu nije vredelo loše veče Demijena Lilarda.

Jer, u prvi plan su iskočili ostali, Lilard je ubacio 14 poena uz loš šut, ali je MekKolum brojao do 20, Kanter dao 15, gosti su nekako održali pobedu. Denver se kasno prenuo, imao čak 14 ofanzivnih skokova u poslednjem periodu, ali su postigli samo osam poena iz "druge šanse".

Jokić najbolji u svom timu, 16 poena, 14 skokova, 7 asistencija (ova koju vidite je potez večeri), loše je počeo, samo šest poena u prvom delu. Jasno, njegov tim je bio na -15, dali su svega 35 poena za poluvreme, promašili gotovo sve, nisu dali nijednu trojku iz 10 pokušaja.



Jasno, u meču na mali broj poena, sve ovo je kobno, u finišu je Jokić gurnuo Kantera, na zemlji je završio Tori Krejg, došlo je do sukoba, Marej i Turčin su bili najglasniji završili sa po tehničkom, domaćin je teško podneo poraz. Kako i ne bi, u jednom trenutku je posle Jokićevog promašaja, usledilo još pet neupešnih pokušaja da se postigne koš, u istom napadu.

Na kraju, manje od 35% šuta, od toga tek 20% za trojke, jasno da Denver nije mogao da dobije ovaj meč.

Serija se seli u Portland, Blejzersi se nadaju da će proraditi Lilardov šut koji ga nije služio u Koloradu. Ništa nije gotovo, čeka na velika borba za zapadno finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 02.05.2019
10:25

Odakle vam da Lilarda nije isao sut u prvoj,covek sutirao 57%? To su brutalni procenti!