Denver bez Jokića na startu priprema, evo i zašto

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 07.10.2019.
23:02
Izvor: Sportske.net

Nagetsi će bez pomoći svojeg najboljeg igrača početi pripreme za nastupajuću sezonu.

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Počela je predsezona u NBA ligi, mada ne još uvek za sve klubove.

Tako će Denver Nagetsi svoji prvi meč u okviru priprema za predstojeću sezonu odigrati u noći između utorka i srede, protivnik će im biti Portland Trejl Blejzersi, od kojih su ispali minule sezone u polufinalu zapadne konferencije.

Ipak, neće imati pomoć svog najboljeg pojedinca i najboljeg centra sveta, Nikole Jokića.

Trener ekipe iz Kolorada Majk Maloun je otkrio da će odmarati Jokića, kao i da će centar reprezentacije Srbije odigrati najviše dva meča u predsezoni.

Nagetsi će se još jednom sastati sa Portlandom, to će im biti i poslednji meč pred početak sezone, a tokom priprema će snage odmeriti i sa Klipersima i Finiks Sansima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 08.10.2019
09:58

Logicno je da toliki covek sa takvim fizickim predispozicijama mora da 'odlezi' posle sezone i dobro je sto on sam ne igra neku fizicku kosarku koliko je to moguce vec ide na inteligenciju i sut. Svi centri lige koji su fizicki forsirani su nagrabusili. Embid ce do kraja karijere na kasicicu, Kazins jos gore, setimo se Krisa Bos-a koji je zavrsio karijeru kao i Nikola Pekovic. Nurkic prosle godine, Porzingis nije centar ali je visok igrac koji je preforsirao, Antoni Dejvis je imao 39 razlicitih povreda od cega desetak u poslednjih godinu dana, Amari Stoudemajer je patio konstantno a recimo ranije Jao Ming npr nikad nije bio isti nakon povrede i okoncao je karijeru. Cinjenica je da im ne treba Jokic na pripremama, tim se poznaje i svi glavni igraci su na okupu neko vreme - nek se uigravaju kad pocne sezona.