''Delije'', Zvezdi je ovo mnogo važno!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2015.
10:46
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U Zvezdi već odbrojavaju dane do početka nove sezone u ABA ligi, a jedan od razloga je i skori završetak prodaje sezonskih ulaznica.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Zbog toga su se iz Crvene zvezde još jednom obratili navijačima, uz podsećanje da će već početkom oktobra biti okončana prodaja sezonskih karata.

Crveno-beli na zvaničnom sajtu poručuju svim navijačima da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažu svom klubu da bude još bolji, da bude konkurentan sa najvećim klubovima u Evropi.

Za uzvrat navijačima će, u skladu sa mogućnostima i kapacitetom dvorane u kojoj igra, biti omogućen komfor i zabava dostojna renomea i veličine kluba kakav je Crvena zvezda.

S tim u vezi, svaki kupac sezonske ulaznice dobija i člansku kartu ''Zvezdaš''.

Vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara, a kupovinom sezonske karte za novu sezonu, navijači Crvene zvezde obezbeđuju sebi sigurno mesto za skoro 40 utakmica crveno-belih u novoj sezoni.

Prodaja karata se obavlja u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (ponedeljak-petak od 10-20, i subota od 10-18), kao i na prodajnim mestima Eventima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 27.09.2015
11:16

После пар сезона, од ове игра права Црвена Звезда, ваљда ће их то привући да купе те карте, мада су навијачи Звзеде познати по слабијем плаћању тј као навијачи који воле клуб али који не воле да дају новац. Кад је бесплатан улаз дође их по 40.000 на утакмицу. Следећа утакмица, улаз 200дин, дође их 8.000.

avatar
gosfkcz
Sunday, 27.09.2015
15:22

o cemu ti to pricas??? Pa na svim vasim utakmicama racunajuci sve sportove se ne skupi 5000 ljudi nedeljno. I TI NEKOGA PROZIVAS? sVASTA.

avatar
Sunday, 27.09.2015
20:16

Ја пишем о навијачима Звзеде и какве су платише, какве везе колико има навијача на утакмица неког другог клуба?