''Delije'', Zvezda vas zove u Španiju! Ovo su uslovi...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.12.2018.
15:37
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda ima prijatno novogodišnje iznenađenje za svoje najvernije pristalice.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odmah posle proslave Nove godine, košarkaše Crvene zvezde očekuje start u Top 16 fazi Evrokupa. Već 2. januara dočekaće ekipu Limoža, a tokom januara ekipu Milana Tomića očekuju još dva tešpka gostovanja u Španiji.

Najpre 8. januara protiv Unikahe u Malagi, a osam dana kasnije i protiv Valensije.

Crveno-beli se nadaju podršci svojih navijača i u ovim mečevima, s obzirom da su odlučili da organizuju čarter let za gostovanja u Evrokupu.

Sve o uslovima za putovanja u Španiju sa Zvezdom objašnjeno je na klupskom sajtu.

''Plasman u TOP 16 fazu Evrokupa donosi utakmice sa ekipama Valensije, Unikahe i Limoža, a crveno-bele u razmaku od samo sedam dana očekuju dve vrlo teške i važne utakmice protiv Unikahe u Malagi i Valensije, pretendenata na trofej u Evrokupu.

KK Crvena zvezda mts organizuje čarter let za gostovanja u Evrokupu. Po ugledu na put u Andoru osmišljen je aranžman za putovanja u Valensiju i Malagu. Polazak za Malagu i Valensiju je 7. odnosno 15.januara u 14 časova.

Crvenoj zvezdi je potrebna podrška u narednim,  najvećim izazovima u Evrokupu do sada. Obezbedite svoje mesto u avionu i budite uz crveno-bele. Takođe i uživajte u gradovima koji smatraju među najlepšima ne samo u Španiji, već u celoj Evropi.

Košarkaši Crvene zvezde mts meč  2. kola TOP 16 faze protiv Unikahe igraju 8. januara od 20.45 časova u dvorani „PALACIO DE DEPORTES JOSE MARIA MARTIN CARPENA" dobro poznatoj Zvezdašima iz prethodnih sezona, dok je meč Valensija – Crvena zvezda mts na programu 16. januara u dvorani „PABELLON FUENTE DE SAN LUIS" koju su crveno-beli takođe redovno posećivali prethodnih sezona.

Budite deo Zvezdine januarske mini turneje po Španiji. U aranžman je uključen avionski prevoz, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, autobuski transferi i putne takse. Pojedinačna cena aranžmana je 299 evra'',
navodi se na sajtu Crvene zvezde, gde možete videti i kontakt telefon za sve dodatne informacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke