''Delije'', Zvezda vam sprema specijalno iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.05.2015.
13:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Iako borba za treći trofej u aktuelnoj sezoni još uvek traje, u Crvenoj zvezdi Telekom uveliko rade na pripremama za sledeću, u kojoj takođe imaju velike ambicije.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Jedna od tih priprema odnosi se i na početak prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2015/16.

Crveno-beli su danas na svom zvaničnom sajtu izrazili zadovoljstvo velikim interesovanjem za kupovinu pretplatnih karata uoči ove sezone, pa sada veruju da će se taj trend nastaviti i ovog leta.

Najavljeno je da će uskoro biti omogućena kupovina godišnjih karata za sezonu 2015/2016 u pretprodaji i to po znatno povoljnijim cenama u odnosu na cene koje će biti u redovnoj prodaji, a koja će početi u septembru 2015.

Ono što je bitna razlika u odnosu na prošlu godinu, jeste činjenica da će Zvezda nar5edne sezone svoje evroligaške mečeve igrati u ''Pioniru'' umesto u ''Kombank Areni'', što će smanjiti i ukupan broj karata koje će moći da se nađu u prodaji.

Zvezda zato apeluje na navijače da iskoriste priliku i u pretprodaji, uz povoljnije cene, na vreme dođu do sezonskih karata.

''Za sve kupce pretplatnih karata za sezonu 2015/2016 KK Crvena zvezda Telekom obezbediće još jedno specijalno iznenađenje o čemu će više reči biti u narednim danima'', poručuju iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke