"Delije" zaboleo poraz od Krke, svi u isti glas - ostavka! (TVITER)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 20.10.2019.
20:01
Izvor: Sportske.net

Navijači iskazali svoje nezadovoljstvo.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras neprijatno iznenadile svoje navijače.

Izabranici Milana Tomića nastavili su niz poraza u svim takmičenjima pošto su poraženi od Krke u Novom Mestu.

Slovenci su zahvaljujući odličnoj poslednjoj četvrtini stigli do zasluženog slavlja, a to je razbesnelo mnoge "delije".

Gotovo svi su složni u oceni ko je najveći krivac, a već ima i predloga ko bi mogao da zameni Milana Tomića na čelu stručnog štaba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monte_Kristo
Monday, 21.10.2019
11:18

Haha kao sto sam i rekao posle Fenera gde su uzdizali Lorenca Brauna,posle dva losa meca ce mu opet urucivati otkaz,i to se desava,neverovatno :)

avatar
nemam pojma
Monday, 21.10.2019
00:46

Jošila mesto Pejnersa u KKP!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.10.2019
21:34

Ledena da ne kažem zamrzuta tišina, ni K od komentara.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.10.2019
20:21

Zašto onda ne smenite Nebojšu ako neće da vas sluša? Ahahahaha...uživam dok shvataju da je ovo njegov privatni porodični biznis, a ne njihov zamrznuti klub.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 20.10.2019
20:12

Nista strasno, idemo dalje, da mogli smo da dobijemo ovu tekmu, imali i rezultat i igru, ali desi i ovo, oni pogadjaju preko ruke, sa osam metara, mi ne mozemo zicere da pogodimo, i eto, poraz. Bolje sada nego posle, kad zagusti. Mislim da igraci nesto ne slusaju Tomica, sta ce on, poslednji time-out Tomic bukvalno im kaze idite na teren, nista im nije rekao, naravno ljut. Idemo dalje, ipak izostanak Gista i posebno Berona se vidi, on je nas vodio prosle godine, a izgleda da ce morati i ove, jer ne vidim ko bi mogao da mu pomogne. Jovanovic solidan, Ovo bas je neka bas losa siatuacija, vise zbog atmosfere nego neceg vaznije, ali imam utisak da cemo ove godine tesko da cemo uspeti da branimo Aba trofej, nekako kad gledam nase igrace, Lazica, Dzenkinsa, ...., pa zaista nemam komentar, niko od njih ne ocekuje s aurade nesto konkretno u napadu ali toko losi u odbrani, ne znam o cemu je rec, da li je od putovanja i umora, ili forme, ali ocigledno lose je mnogo. Za Covica necu da kazem nista, covek da maksimum, nema sta tu to mu je maksimum, struka neka razmisli hocemo li dalje ovako? Samo da se ne desi da Tomic podnese ostavku, zato sto imam utisak da nema autoritet kod igraca! Srecno Zvezdi za buduce tekme, sta reci, dobija nas Buducnost, sad Krka, i na neku istu foru, imamo rezultat igru, i sve nekako nonsalatno, kao lako cemo!

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 20.10.2019
20:12

Ovi sto pozivaju Obradovica, da li pratite i malo lik i delo tog trenerskog maga? Pa pre par dana je izgubio od Rishona, tu ekipu bi pet igraca iz ABA lige, nasumicno izabranih dobilo 20 razlike u pola noci.

Tomic nije kriv sto se Kuzmic slupao, a isto mu se ne moze zameriti sto je kao DRUGOG pleja ostavio Covica, koji na stranu sto nas je uveo u EL, ima izuzetnu energiju, koja nikada nije na odmet.

Ima stvari za zamerke, poput nadmenosti kao da je osvojio NBA 4x, ali isto tako mislim, da bilo ko drugi da dodje, da nista bolje necemo igrati, da ne kazem i losije.

avatar
Realno 1
Sunday, 20.10.2019
20:07

Vreme je...
Da se zahvalimo Tomicu....