''Delije'' već ''obukle'' dres sledećem pojačanju, direktor Zvezde najavio važnu promenu i u sedam reči opisao novi tim!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net

Zvezdini navijači ovih dana iščekuju najspektakularniju vest ovog leta.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je već obavila najveći deo posla oko formiranja ekipe za novu sezonu, ali ono najbolje bi tek trebalo da usledi ako Miloš Teodosić kaže ''DA'' šampionu Srbije i ABA lige.

Šta je na tu temu juče rekao prvi čovek kluba Nebojša Čović pročitajte OVDE, a navijači su već uveliko u euforiji, pa su na društvenim mrežama popularnom Teu već ''obukli'' crveno-beli dres.

U međuvremenu se oglasio i direktor kluba Filip Sunturlić u razgovoru za YouTube kanal ''Samo Crvena zvezda'', koji je nagovestio bitnu promenu kada je u pitanju sastav ekipe.

''Zbog promene formata Evrolige, velika je potrošnja i udar na igrače, oni su sada u nekom periodu robotizacije i sve to ostavlja veliki ožiljak na njih. Dok se borite za trofeje, treba u isto vreme da se trudite da sačuvate svoje zdravlje.

Zato postoji i opcija da na klupi umesto 12 bude 14 igrača, mislim da je to realnost'', konstatovao je Sunturlić.

Usledilo je pitanje kakav će tim Zvezda imati sledeće sezone, a on ga je opisao u sedam reči.

''Konkurentan, dobar, odan, karakteran, pobednički, Zvezdin i omiljen'', poručio je Sunturlić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 10.07.2019
14:25

Daj boze da spusti prohteve malo pa da se dogovore na obostranu korist ali nisam optimista,tanki smo mi sa parama u odnosu na Spaniju Rusiju Tursku.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 10.07.2019
15:58

Kako vas nije sramota da pominjete pare....doveli ste igraci da reputacijama svih ovih godina kakve Partizan nikada nije doveo Ali nikada, bi u vreme 4 FF, ni kad bese prvak evrope....1 milion za isluzenog gista koga je Dule napravio za evropu....I vi pominjete novac, sramota za desavanja u fudbalu, a pre svega u kosarci I u vaterpolu.....nezajazljivo trosenje I bacanje para za tercijalni evropski klub koji ne moze niti zna to da metrijalizuje kolko god ga vodili kompleksi stvoreno kroz partizanove titule u evropi I pre svega prvaka Evrope....Partizan I kao sportsko drustvo je Iznad vas kolko god bacali silne drzavne pare (koje na razne druge nacine udju na racun tog kluba....onaj ko se razume shvatice)...I vi nesto o parama

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 11.07.2019
18:06

Posle odluke evrolige poslednje dalja polemika je postala bespredmetna,svi sa ex yu prostora mogu da gase kosarkaski pogon.