Delije u transu, sinoć fudbal, danas košarka - Svi u "Pionir"! (19.00)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.12.2017.
12:11
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda MTS danas igra novu utakmicu u Evroligi, pokušaće da stigne do 4. pobede ove sezone.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Crvena zvezda je prijatno iznenadila prošlonedeljnom pobedom u sred Madrida kada je savladala jednog od pretendenata za najviši plasman, ekipu Real Madrida.

Danas, novi izazov pred izabranike Dušana Alimpijevića.

U goste dolazi Vladimir Štimac, jedan od najboljih košarkaša Evrolige na startu ovog takmičenja ove sezone, ali i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

Njegov tim, Efes Pilsen, takođe nije u dobroj situaciji na startu ove Evrolige, i oni imaju 3 pobede i 7 poraza.

U slučaju pobede, naš šampion bi znatno popravio plasman na tabeli, stigao bi možda čak i do 11. pozicije na tabeli.

"Srećan sam što se vraćamo jer se ovde svakako prijatnije osećamo. Ovde imamo prednost domaćeg terena, ovde treniramo i prirodno je da pružamo dobre partije. Pobeda bi nam značila da potvrdi dobar rad i da neke stvari dolaze na svoje mesto", rekao je Dušan Alimpijević pred ovaj meč.

Igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" što je sjajna vest za crveno-bele, sigurni smo da će atmosfera biti daleko bolja nego na nekim prethodnim mečevima igranim u "Areni", što bi moglo dosta toga dobrog da donese kada su šanse našeg šampiona u pitanju.

Počinje od 19 časova, ostanite uz "Sportske", imaćemo zanimljivog materijala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 08.12.2017
14:51

Najveća Zvezdina šansa je baš Štimac. U napadu da ga Antić izvuče na trojku gde Štimac nema šanse da odbrani, Lesoru praviti akcije sa ubacivanjem, neki pik jer je atletski predominantan i prebrz za Štimca. U odbrani zna se kojí tip igrača Štimcu ne leži, inteligentan centar koji samo ne naseda na finte i lepi ga ( Antić ) i atleta koji ga čeka na malom odstojanju. Štimcu samo treba neutralisati skok jer se dečko dobro gradi i uvek ide da pokupi loptu štó mu je pored srčanosti najveći kvalitet. Naravno, neka i akcija gde će se Štimac ostaviti Bjelica koji bi lako rešio prodor igrom ili lakim šutem sa veće distance

avatar
marecareee
Friday, 08.12.2017
13:13