''Delije'' u transu, još samo jedna prepreka i Teo je Zvezdin?!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Od sinoć društvene mreže ''gore'' zbog Teodosića!

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Uprava Crvene zvezde već je odradila najveći deo posla u letnjem prelaznom roku, tim je u najvećoj meri kompletiran, ali ''šlag na tortu'' se tek očekuje, a to je transfer najboljeg srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.

Njegov dolazak u Zvezdu danima je tema u domaćim medijima, iako se u isto vreme i brojni evropski klubovi ''otimaju'' za njega.

Ono što je juče postalo jasno, to je da je i izraelski Makabi ispao iz igre, još ranije je odbijen Đorđevićev Virtus i pored ponude od preko dva miliona evra i iako sada ima nezvaničnih saznanja da Đorđević ne odustaje tako lako, čini se da je Teodosić prelomio i da ćemo ga sledeće sezone gledati u Evroligi.

Osim Crvene zvezde, interesovanje su pokazali i Olimpijakos i CSKA, njegovi bivši klubovi, ali prema najnovijim saznanjima ''Srpskog telegrafa'' iz izvora bliskih klubu, Teodosić u ovom trenutku čeka samo rasplet eventualnih razgovora sa Moskovljanima i to je poslednja prepreka njegovom dolasku u Zvezdu.

S tim u vezi i još jedna informacija iz istog izvora koja ide u prilog Zvezdi, a to je da navodno trener Itudis nije za Teodosićev povratak i da tu postoje određena neslaganja sa predsednikom Vaturtinom koji želi srpskog pleja ponovo u svom timu.

Zvezdinim navijačima ostaje da i dalje čekaju rasplet, a sinoć je bilo baš burno na društvenim mrežama, s obzirom da je Zvezda navikla svoje navijače da pred ponoć objavljuje nova pojačanja.

Još kad je nakratko ''pao'' Tviter, to su mnoge 'delije' shvatile i kao simboličan znak da Teo zaista dolazi.

Pogledajte u prilogu njihove najnovije reakcije...
-
- - - - - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 12.07.2019
13:03

Itudis ga ne podnosi radio je sve da dode caco i higins.Tako da tu problema nema.U kakvom je on stanju sada Zvezda mu cini uslugu.