''Delije'' - Šta posle Galatasaraja? Da li je Branko Lazić uspeo da ih ubedi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.10.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Bilo je sinoć u ''Pioniru'' kao u Evroligi prethodnih godina. Hoće li tako biti i u nastavku sezone?

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć prvi put ove sezone imala podršku krcatih tribina u beogradskom ''Pioniru'', a kada je tako, protivničke ekipe se obično veoma loše provedu.

Turski Galatasaraj je u vreloj atmosferi koju su priredile Zvezdine ''delije'' deklasiran sa 30 poena razlike, bilo je 87:57 za beogradske crveno-bele.

Naravno, svi su oduševljeni posle svega, pogotovo Zvezdine novajlije od letos i svi jedva čekaju da se ovakva atmosfera ponovi.

Neizvesno je da li će i kada ponovo biti ovako, ali ako budu poslušali kapitena i rekordera po broju nastupa u Zvezdinom dresu Branka Lazića, organizovani navijači Crvene zvezde će prekinuti tihi bojkot i u nastavku sezone pružati fenomenalnu podršku svom timu.

''Pohvalio bih navijače i atmosferu, i nadam se da će i u ostalim utakmicama do kraja sezone biti ovako puna dvorana.

Naši igrači koji su prvi put ovde imali su priliku da prvi put osete ovakvu atmosferu, videli su kako to izgleda, oduševljeni su, čak su mi i sami rekli da bi bilo dobro da je ovako bilo od početlka.

Ali dobro, hajde, kao što rekoh, nadam se da će u narednim utakmicama biti puna dvorana, a mi ćemo nastaviti, naravno, ovako da igramo i da im se odužimo na ovakvoj podršci'', izjavio je Lazić, a prenosi ''Telegraf''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke