Delije se nadaju i otkazima pojedincima - Ko je "tužan igrač", a ko je "neprepoznatljiv"? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.11.2017.
19:50
Izvor: Sportske.net

Oštro po igračima, takve su reakcije Delija na društvenim mrežama.

ABA Liga/kkcrvenazvezda mts
ABA Liga/kkcrvenazvezda mts

Povezane vesti

Crvena zvezda nije dobro počela duel protiv CSKA, gosti su odlično igrali odbranu, u napadu bili sasvim solidni i nezaustavljivi za igrače domaće ekipe, pa je rezultat nakon prvih 20 minuta 27:44.

Od samog starta je ekipa Dimitrisa Itudisa u vođstvu, a najveću prednost u prvoj četvrtini su imali na samom kraju, u desetom minutu su vodili sa 22:10.

Izgledalo je kao da gostujući igrači ne igraju sa 100% svojih mogućnosti, a dodatno su dodali gas u drugoj četvrtini kada su poveli i sa 28:13, videli smo u tom periodu i nekoliko trojki od kojih je fascinantna bila ona koju je pogodio Serhio Rodrigez.

Kada je Serhio Rodrigez pogodio i svoju drugu trojku, CSKA je pobegao na +16, bilo je tada jasno da će Crvena zvezda imati veliki, veliki problem da se vrati u ovaj meč.

Imala je Zvezda dobrih trenutaka u igri, ali se CSKA brzo vraćao na visoku razliku. Napravili su domaći seriju od 6:0, smanjili na -10, ali su nakon toga Hajns i Higins vratili razliku na 15 poena, a pred sam kraj i na 17 razlike, što je bio i konačan rezultat poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 15.11.2017
21:19

Radonja im najuspesniji u istoriji.. Tako je to kad fmp do preimenovanja nije osvojio skoro nista 😂