''Delije'' prognoziraju ime novog trenera, ali jedan Čovićev nagoveštaj ih je posebno obradovao! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
18:52
Izvor: Sportske.net

Brojne reakcije Zvezdinih navijača posle odluke o promeni trenera.

BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Zeljko Baksaj/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Zeljko Baksaj/MO

Povezane vesti

Milan Tomić nije više trener Crvene zvezde, njega će do daljnjeg zameniti dosadašnji pomoćni trener Andrija Gavrilović, ali se u košarkaškoj javnosti uveliko spekuliše ko će biti trajno Zvezdino rešenje na klupi u nastavku sezone.

Predsednik kluba Nebojša Čović danas je šaljivo govorio o želji da Svetislav Pešić posle meča između Zvezde i Barselone ostane u Beogradu, ali jasno je da će se novi trener tražiti na nekoj drugoj strani.

Među navijačima Crvene zvezde ovog popodneva se najčešće pominje ime Ćavija Paskvala, nekadašnjeg trenera Barselone i Panatinaikosa, koji je sa Kataloncima osvojio Evroligu 2010. godine.

Osim toga, Paskval ima osvojene četiri titule prvaka Španije, tri Kupa Kralja, dve titule prvaka Grčke i dva grčka Kupa.

Pored Paskvala spekuliše se i o nekim drugim imenima, Vladi Jovanoviću iz FMP-a, Saši Obradoviću i drugima.

Ipak, još nešto je primetno u današnjim reakcijama Zvezdinih navijača, a to je njihova procena da bi Zvezda mogla da dobije ''A'' licencu za Evroligu posle nekih današnjih ''malih signala''.
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 23.10.2019
08:34

Da je trener ili ekipa prosle godine donijela titulu, ovaj sad ne bi dobio otkaz. Ali ju je donijela mreža Zvezdinih ljudi, navijači po svlačionica, prijetnje itd. E zato se i olako oprostiste od Tomića! Inace ne bi...