''Delije'', požurite! Ostalo je još vrlo malo karata za spektakl!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
14:32
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Veliko interesovanje za košarkaški spektakl u ''Areni'', između Zvezde i Oliimpijakosa, ne jenjava! ''Delije'' su ''okupirale'' blagajne, a klub je najavio da popodne pušta u prodaju i poslednji kontigent karata.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Sudeći prema tvrdnjama na zvaničnom sajtu Crvene zvezde Telekom, potražnja za kartama za evroligaški susret protiv Olimpijakosa je ''nezapamćena''!

Tribine ''Kombank Arene'' će, sasvim je izvesno, u petak od 19 časova biti ''krcate'', ali je u ovom trenutku ostalo još 2.500 karata koje će, kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, biti puštene u prodaju od 15 časova!

Kompletan prvi kontigent karata za meč sa Olimpijakosom je prodat za samo dva sata, a drugi i poslednji kontigent od 2.500 ulaznica biće pušten u prodaju od 15 sati. Karte će moći da se kupe na prodajnim mestima Eventima, a u ponudi će biti 2000 ulaznica za nivo 400 i 500 ulaznica za nivo 200.

Kao što se može videti i na priloženim slikama, na svim prodajnim mestima Eventima bili su dugački redovi Zvezdinih navijača, koji su strpljivo čekali da dođu do dragocenog parčeta hartije koji će im omogućiti da u petak od 19 sati u Kombank areni uživo prate duel Zvezde i Olimpijakosa.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

zvezdini navijaci

zvezdini navijaci




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke