''Delije'' od njega večeras očekuju da trojkama napuni koš Partizana, evo šta on poručuje!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.03.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Da li će tako i biti?

eurocupbasketball.com/Crvena zvezda mt:s
eurocupbasketball.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Jedan od najvećih aduta trenera Crvene zvezde Milana Tomića u večerašnjoj utakmici protiv Partizana i generalno tokom plej-ofa ABA lige biće igrač koga dugo već poznaje iz Grčke, u kog ima veliko poverenje, a to je iskusni Stratos Perperoglu.

On je tokom karijere preturio preko glave ''bezbroj'' velikih utakmica, derbija, pa će njegovo iskustvo, mirnoća, uz prepoznatljivu ''dalekometnu paljbu'' mnogo značiti crveno-belima i večeras i u narednim mečevima.

Kako on dočekuje večerašnji dvoboj (19 časova, hala ''Aleksandar Nikolić'') i šta poručuje navijačima Crvene zvezde?

''Veoma važna utakmica za nas. Radili smo cele sezone da bismo u plej-ofu imali prednost domaćeg terena. Želimo da to pretvorimo u našu prednost i uz pomoć naših navijača pobedimo u prvoj utakmici.

Svi smo spremni, ovo je utakmica koju čekamo sa velikim uzbuđenjem. Svi smo koncentrisani na prvi meč i daćemo sve od sebe da seriju započnemo pobedom.

Sve je bitno. Ovakve utakmice odlučuju mali detalji. Najčešće ovakve utakmice nisu lepe za oko, nisu previše kvalitetne.

Biće velika borba, a mi želimo da budemo oni koji će se više boriti da uz podršku navijača dođemo do pobede'', izjavio je Perperoglu, a prenosi Zvezdin YouTube kanal.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke