"Delije" o koškanju - Evo šta ih raduje! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Jedna od situacija na koju su navijači Crvene zvezde mt:s posebno obratili pažnju tokom večerašnje utakmice bilo je koškanje igrača dva tima posle prekršaja na Matijasu Lesoru.

Epa/JuanJo Martin
Epa/JuanJo Martin

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne ABA lige savladao je Mega Bemax u poslednjem susretu 13. kola. Zvezda je imala 22 poena prednosti ali je na kraju slavila sa samo 5 poena razlike.

Maratonski meč u hali "Pinki" namučio je i navijače Crvene zvezde mt:s koji su posle utakmice na društvenim mrežama komentarisali dešavanja na utakmici.

Utisak je da najviše zamerki imaju na Matijasa Lesora i Milka Bjelicu, dok Tejlora Ročestija i Džejmsa Feldina veličaju, a nisu izostali komentari na račun koškanja koje se dogodilo sredinom poslednje četvrtine.

Za one koji nisu imali prilike da prate utakmicu, čarke su se javile posle prekršaja Goge Bitadzea nad Matijasom Lesorom, a sve je završeno bez ozbiljnih posledica.

Sudije su pokazale tehničke greške klupama, Stefanu Sinovecu i Matijasu Lesoru, dok je isključenje zaradio sportski direktor Crvene zvezde mt:s Nebojša Ilić.

Evo kako su "Delije" videle utakmicu i opisanu situaciju, čini se da ih raduje što ekipa čak i u ovakvim trenucima pokazuje jedinstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke