''Delije'', jeste li spremni za finale?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.04.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trijumf nad Partizanom i plasman u Evroligu polako ostaju iza Zvezdinih košarkaša, koje već od nedelje očekuju novi izazovi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Naravno, svi u Zvezdi žele da se započeti posao u ABA ligi završi na najbolji mogući način - osvajanjem šampionskog prstena.

Finalna serija počinje u nedelju, Zvezda će biti u ulozi domaćina bez obzira da li će joj rival biti Budućnost ili Cedevita, a klub je danas na svom zvaničnom sajtu najavio da prodaja ulaznica počinje od četvrtka, i to od 10 časova na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije). Svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

U četvrtak i petak će se prodavati samo kompleti karata koji će važiti za sve tri eventualne utakmice u Beogradu.

Ako kompleti ulaznica ne budu rasprodati, na dan meča (u subotu i nedelju) će moći da se kupe pojedinačne karte i to na prodajnim mestima Eventima, ali i na blagajni Pionira od 16 sati.

Kada su u pitanju cene karata, one su ovako podeljene:

TRIBINE A, B, C i D: pojedinačna karta košta 600 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 900 dinara.

PARTER B i PARTER 4: pojedinačna karta košta 900 dinara – komplet uzalznica za sve tri eventualne utakmice košta 1.400 dinara.

PLAVA LOŽA i BELA LOŽA: pojedinačna karta košta 1.200 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.200 dinara.

LOŽA: pojedinačna karta košta 1.500 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.500 dinara.

POČASNA MESTA UZ TEREN (COURT SEAT): pojedinačna karta košta 7.000 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 12.000 dinara.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 22.04.2015
14:01

Kao zapete puske..borbeno,sportski i preko granice bola pa da postanemo gospodari prstenova !!! Jedna,jedina,nepobediva ZVEZDA CRVENAAAA !!!!