Delije imenovale trojicu krivaca za poraz! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.11.2017.
20:06
Izvor: Sportske.net

Šta kažu Delije posle poraza od Bamberga?

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde su posle pobeda nad Barselonom i nad Makabijem, večeras pred svojim navijačima doživeli prvi poraz.

Brose Bamberg je slavio rezultatom 75:69 i tako naneo crveno-belima treći poraz u sezoni.

I pored loše igre crveno-belih, utisak je da su sudije svojim sumnjivim odlukama naštetile srpskom timu, što je ujedno i utisak večeri među navijačima Crvene zvezde.

Delije su blago rečeno u šoku zbog očajnog suđenja na štetu svoje ekipe i imale su šta da poruče sudijama.

Ipak, Delije su posebno istakle i jednog igrača iz svojih redova kom su zamerili na slabijoj partiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Friday, 03.11.2017
12:03

Feldin je u više navrata pokazao da uopšte nije igrač koji donosi prevagu (naprotiv) i trebalo bi ga se što pre osloboditi. Prosto mi je neverovatno da on zauzima mesto npr. Radanovu koji je mlađi, talentovaniji, jeftiniji i u najmanju ruku nije lošiji od Feldina. Neprijatno me je iznenadio Apić, ali to podvodim pod pritisak prve EL utakmice. Naravno, bez ozbiljnog centra, bojim se da Zvezda nema šta da traži ne u EL, već i u ABA ligi. Nedostaje ta čvrstina u odbrani, zagrađivanje pod košem, sužene su nam napadačke (nedostaje prostora za bekove koji su pravili Bobi, Cirbes i Kuzmić) i par poena iz reketa.

avatar
Goran_Ilic
Friday, 03.11.2017
10:40

Jako lose,vidi se da sa ovim igrackim kadrom cim nam nedostaje jedan sraf ne licimo na nista,kao da su Rocesti i Bjelica sami igrali takav mi je utisak a ostalih nije bilo na terenu nigde.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 02.11.2017
21:39

naravno da nikako nije bilo moguce dobiti, a opet smo bili tu negde i sa takvim sudjenjem i sa nasom losom igrom

avatar
flyko334
Thursday, 02.11.2017
21:14

A sramota vas da spomenete da vam dvorana zjapi prazna. Sramota ste za kosarku. Zna se ko je uvek bio i bice kosarkaska institucija.

avatar
Čeki
Friday, 03.11.2017
00:53

Putovalo se za London :D Salim se slazem se za popunjenost, ali iskreno ovo je prvi put tako, a sigurno se i vama desavalo da bude prazno, mada tesko kad ste sve igrali u Pioniru skoro, koji bi s ovim brojem nase publike bio pun.

avatar
Goran_Ilic
Friday, 03.11.2017
10:42

Jezgro navijaca koji su imucniji je bilo u Londonu,vama jna japi prazan i na evropskim tekmama a nas kritikujete,pogledajte u svoje dvoriste malo i idite na stadion nekad.