''Delije'', hoćete li napuniti ''Arenu''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Dva dana uoči utakmice trećeg kola Evrolige između Crvene zvezde Telekom i španske Valensije, koja će biti odigrana u našoj najvećoj dvorani, košarkaš Zvezde Jaka Blažič uputio je još jedan poziv navijačima da maksimalno podrže ekipu Dejana Radonjića u po

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda je sjajno počela ovogodišnje takmičenje u Evroligi. Galatasaraj je bez većih problema savladan u ''Kombank Areni'', ali je onda usledio za mnoge neočekivan poraz od litvanskog Neptunasa.

Zato je meč trećeg kola sa Valensijom u Beogradu od ogromne važnosti za crveno-bele, kao bi napravili još jedan važan korak ka plasmanu u Top 16. Jer, svaki poraz na domaćem terenu bi Zvezdu značajno udaljio od zacrtanog cilja.

A u susret duelu sa Valensijom, jedan od Zvezdinih najvećih aduta Jaka Blažič uputio je još jedan apel navijačima da u velikom broju dođu u četvrtak u ''Arenu'' i naprave atmosferu kakvu samo oni umeju. Ako tako bude, Blažič uverava da će i Radonjićevom timu biti mnogo lakše da dođe do pobede.

''Energija koju navijači Crvene zvezde mogu da proizvedu svojim navijanjem ne može da se oseti ni u jednoj drugoj dvorani na svetu! Zbog toga su oni zaista naša pokretačka snaga. Ne radi se tu o motivaciji, pošto smatram da nijednom igraču ne treba poseban motiv kada su pitanju evroligaške utakmice protiv renomiranih klubova i vrhunskih igrača, već o samopouzdanju koje osećate kada vas bodri 20 hiljada ljudi.

delije

Želim da svi oni to shvate i još jednom nam pomognu, jer nam predstoji izuzetno važan i težak meč u borbi za plasman u Top 16 fazu. Zato još jednom apelujem na sve njih. Navijači, potrebni ste nam! Ovu bitku možemo da dobijemo samo uz vašu pomoć'',
poručio je Blažič, a prenosi zvanični klupski sajt.

Utakmica između Zvezde i Valensije na programu je u četvrtak, s početkom u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke