Delije ga "pljuvale", da li će posle ovakvog gesta promeniti mišljenje?

Autor: Milovan Longinov
subota 04.11.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ne bi mnogo sportista pokazalo ovakav stav.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin preuzeo je svu odgovornost za poraz od Bamberga u petom kolu Evrolige.

On je odigrao neprepoznatljivo lošu partiju, pošto je prve poene postigao tek u 35. minutu, a meč je završio sa pet poena uz procenat 1/8.

"Moja igra je bila sr..e. Da, znam šta sam izgovorio, slobodno to napišite. Uvek sam samokritičan. Ne znam šta sam radio, ali znam da ovako ne mogu da igram. Znam da neće svaka utakmica biti idealna, da neću postizati ne znam koliko poena. Kada se to desi, moram da nađem drugi način da pomognem timu. Ponavljam, ja sam kriv! Trebalo je da postignemo koš, oslonili smo se na Ročestija previše, a on je igrao na jednoj nozi, i to odlično. Morao sam da pokažem više", istakao je Feldin, a prenose Novosti.

On je dodao da Zvezda ne sme da dopusti da stalno juri zaostatak i da ulazi u napete završnice.

"Ne možemo stalno da ulazimo u mečeve sa zaostatkom i da jurimo rezultat, neće se sve završiti dobro kao što je bilo sa Makabijem. Igrali smo dobro u trećoj četvrtini, ali su oni pogađali neke teške šuteve i to nas je malo poljuljalo. Želeli smo pobedu, ali znamo da to nije uvek izvodljivo",
naglasio je Feldin.

Zanimljivo, on je "oprostio" Delijama što nisu u velikom broju posetile Kombank arenu.

"Znam da se igrala važna fudbalska utakmica sa Arsenalom. Neću im ništa zameriti ovog puta, razumem zašto ih je bilo malo na tribinama. Oni nam mnogo znače, ali ne možemo uvek samo na njih da se oslanjamo. Moramo da igramo košarku", rekao je Feldin.

U narednom meču, crveno-beli igraju veliki derbi sa Partizanom, a potom sledi duel sa Unikahom u Evroligi.

"Utakmica sa Partizanom nam je sada u glavnom fokusu. Idemo u neprijateljsku atmosferu, jeste naša dvorana, ali su njihovi navijači. Moramo da radimo na našoj igri, dok su oni u dobroj formi. Što se atmosfere tiče, gledao sam neke snimke na "Jutjubu", a igrao sam i protiv Olimpijakosa, tako da dobro znam šta znači derbi", zaključio je Feldin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STiv
Saturday, 04.11.2017
11:58

Sta mu znaci 'nasa dvorana'? To se igra u zelenilu???

avatar
!?!?!?!?!?
Saturday, 04.11.2017
11:21

Tek ćes da vidiš šta znači dobra atmosfera bato moj...spremi se u ponedeljak uveče pa SHVATIŠ šta znači čuvena izreka DOKTORA košarkaških nauka Duleta Vujoševića - ČASOVI LJUBAVI !!!To ti nisi nikada doživeo niti ćeš doživeti.Tek posle toga ćeš shvatiti da klub u koji si došao,kako god da se zove,NEMA navijače.To ti je jednostavno privatni biznis klub gde se samo drma lova a o EMOCIJAMA i LJUBAVI prema klubu nema ni reči.Interesanta će biti tvoja izjava posle utakmice kada je reč o atmosferi i navijačima - ako budeš bio realan.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 04.11.2017
18:31

Gledao ih je u poluvremenu sa Broseom,nije mogao čudom da se načudi kakva je atmosfera....mada realno treba reći odvukao ih je prenos košarke...

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 05.11.2017
23:52

Casovi ljubavi do poslednjeg eura (pola miliona) ili mislis na navijace i veliku podrsku timu iako su u kanalu. Pominjes Vujosevica i casove ljubavi pa.....nisam siguran

avatar
Old_school
Saturday, 04.11.2017
10:55