"Delije", Cirbes ima moćnu poruku za vas!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.07.2018.
18:14
Izvor: Sportske.net, BasketballSphere

Povratnik u crveno-beli tabor o mnogim temama koje su interesovale navijače Crvene zvezde

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vratio se Majk Cirbes u Crvenu zvezdu ovog leta i pokušaće da zajedno sa novim trenerom pomogne u stvaranju neke nove Zvezde koju očekuju i izazovi u Evrokupu.

Nemac je u opširnom intervjuu za BasketballSphere pričao o mnogim temama, a imao je i moćnu poruku za navijače "Crveno-belih"

"Bio sam siguran da ću se vratiti još kad sam odlazio, bio sam na odmoru kada me je agent pozvao i rekao da je Zvezda zainteresovana za mene. Bilo je tu još klubova, ali kada sam čuo da me oni žele, nisam se dvoumio."

"Dosta sam sazreo u prethodnom periodu, ali košarkaški gledanomučio sam se sa povredom noge. Na sreću, sada je sve u redu sa tim,ali postoji još mali strah u glavi sa kojim moram da se izborim dabih se vratio na nekadašnji nivo. Nema boljeg mesta za to odZvezde."

"Osim te povrede, u Makabiju je sve bilo dobro, to je veliki tim sasjajnom istorijom i uživao sam tamo. Usledio je onda Minhen, svimaje poznato šta je Bajern u Nemačkoj."

"Sarađivao sam sa Đorđevićem, unosi veliku energiju i zna košarku,dobro smo sarađivali bez obzira na moje probleme sa tom povredom.Sa Radonjićem sam jako blizak, bio je vrlo srećan kada sam mu javioda se vraćam u Zvezdu."

"Ne obećavam ništa, ali navijači Zvezde mogu da ostanu mirni iuvereni da znamo za šta se borimo."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 22.07.2018
23:11

Neka mu povratak bude kao Djenkin i mi smo u velikom plusu. Ne očekujem da će se zadržati víše od sezone - dve, taman da Ristić i Odžo napreduju, Ristić zelen za centra, Odžo kasno krenuo sa košarkom i ako se ozbiljno poradi, posebno sa Odžom, Zvezda je mirna sa peticama. Samo da znaš Cirmi, uramljen dres si dobio, više nema :-P