Deleon ponovo "udario" po "večitima", pljušte kazne na sve strane!

Autor: Beta Beta
utorak 04.06.2019.
16:43
Izvor: Beta

Disciplinska komisija takmičenja imala dosta posla.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaška liga Srbije novčano je danas kaznila Partizan i Crvenu zvezdu zbog nesportskog ponašanja ekipa i navijača u utakmicama polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Partizan je kažnjen ukupno sa 36.000 dinara. Klub je kažnjen sa 24.000 dinara pošto je u gledalištu zapaljena baklja, tokom utakmice sa FMP u ponedeljak, dok je trener Andrija Trinkijeri kažnjen sa 12.000 zbog dosuđene druge tehničke greške.

Crvena zvezda je kažnjena sa ukupno 30.000 dinara. Njen trener Milan Tomić sa 12.000 dinara zbog dosuđene druge tehničke greške u nedelju tokom utakmice protiv Mega Bemaksa.

Klupa Crvene zvezde kažnjena je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške, a istom kaznom od po 6.000 dinara kažnjeni su i igrači Branko Lazić i Mohamed Faje, takođe zbog dosuđenih tehničkih.

Posle prvih polufinalnih utakmica plej-ofa, Partizan i Crvena zvezda vode protiv FMP-a, odnosno Mege.

Košarkaška liga Srbije podsetila je sudije da su u obavezi da u svim slučajevima nepristojnog i nekulturnog ponašanja gledalaca i vređanja protivnika ili članova porodice, "odmah energično reaguju" i po potrebi odstrane iz hale pojedinca, grupu ili veći broj gledalaca koji negativno utiču na integritet i tok utakmice.

Takođe, klubovi su u obavezi da preduzmu sve neophodne mere kako bi sprečili da dodje do nekulturnog i nepristojnog ponašanja, a u slučajevima kada je to neophodno, obezbede potrebne uslove da odluke sudija o odstranjivanju gledalaca iz hale mogu efikasno da se sprovedu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 04.06.2019
17:45

Sto ne kazete da je Deleon kaznio i delegata utakmice Partizan-FMP Dimitrijevica koji nije podlego pritiscima ljudi iz FMP-a sa 10 000 dinara?
P.S: Pravda sa Najk patike xaxaxaxa.