Deleon počeo da izriče kazne, Zvezda odmah na tapetu, ali Pazarci su još gore prošli!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 30. april 2019.

  • 13:42

  • Izvor: Sportske.net, kls.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Ništa novo ni ove sezone.

Deleon počeo da izriče kazne, Zvezda odmah na tapetu, ali Pazarci su još gore prošli!
Foto: Sportske.net
Baš kao i prethodnih godina, i ovu sezonu domaće Superlige će, kako sada stoje stvari, obeležiti saopštenja direktora takmičenja Leona Deleona, koji iz kola u kolo novčano sankcioniše sve što nije u skladu sa Propozicijama takmičenja i o tome redovno obaveštava javnost.

Posle prvog odigranog kola, već imamo poduži spisak kažnjenih igrača i klubova, među kojima je i Crvena zvezda, ali očigledno je da su Pazarci najgore prošli...

''Igrač OKK NOVI PAZAR, S. Hadžifejzović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG klupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG klupi (DRUGE), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 48.000 dinara zbog toga što i pored izričite opomene nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje pres konferencije, što nije obezbedio da u delu hodnika gde se nalaze svlačionice službenih lica i gostujuće ekipe bude samo obezbeđenje i što nije na adekvatan način obezbedio klupu gostujuće ekipe, shodno čl. 61 A) 3 i A) 7 Propozicija takmičenja.

-KK SLOBODA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TGklupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-Igrač KK DINAMIK,P.Rakićević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G)8 Propozicija takmičenja.

- KK CRVENA ZVEZDA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedila prisustvo igrača (pored trenera) na pres konferenciji po završetku utakmice, shodno čl. 61 A) 8 Propozicija takmičenja.

OSTALE NAPOMENE

- Odluka vezana za prijavu sudije R. Arsenijevića protiv pratioca ekipe OKK Novi Pazar, Dejana Klundžića, biće doneta naknadno, po dobijanju izjave od Klundžića.

- Opominje se OKK Novi Pazar da je u Super ligi obavezno prisustvo četiri pomoćnih sudija za zapisničkim stolom (član 14 Propozicija takmičenja)'', navodi se u saopštenju.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari