Deleon počeo da izriče kazne, Zvezda odmah na tapetu, ali Pazarci su još gore prošli!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.04.2019.
13:42
Izvor: Sportske.net, kls.rs

Ništa novo ni ove sezone.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Baš kao i prethodnih godina, i ovu sezonu domaće Superlige će, kako sada stoje stvari, obeležiti saopštenja direktora takmičenja Leona Deleona, koji iz kola u kolo novčano sankcioniše sve što nije u skladu sa Propozicijama takmičenja i o tome redovno obaveštava javnost.

Posle prvog odigranog kola, već imamo poduži spisak kažnjenih igrača i klubova, među kojima je i Crvena zvezda, ali očigledno je da su Pazarci najgore prošli...

''Igrač OKK NOVI PAZAR, S. Hadžifejzović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG klupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG klupi (DRUGE), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 48.000 dinara zbog toga što i pored izričite opomene nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje pres konferencije, što nije obezbedio da u delu hodnika gde se nalaze svlačionice službenih lica i gostujuće ekipe bude samo obezbeđenje i što nije na adekvatan način obezbedio klupu gostujuće ekipe, shodno čl. 61 A) 3 i A) 7 Propozicija takmičenja.

-KK SLOBODA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TGklupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-Igrač KK DINAMIK,P.Rakićević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G)8 Propozicija takmičenja.

- KK CRVENA ZVEZDA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedila prisustvo igrača (pored trenera) na pres konferenciji po završetku utakmice, shodno čl. 61 A) 8 Propozicija takmičenja.

OSTALE NAPOMENE

- Odluka vezana za prijavu sudije R. Arsenijevića protiv pratioca ekipe OKK Novi Pazar, Dejana Klundžića, biće doneta naknadno, po dobijanju izjave od Klundžića.

- Opominje se OKK Novi Pazar da je u Super ligi obavezno prisustvo četiri pomoćnih sudija za zapisničkim stolom (član 14 Propozicija takmičenja)'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 30.04.2019
13:57

Deleone pohvali se da smo jedina liga koja u plejofu prednost domaceg terena daje ekipi koja je bila bolje plasirana u nekoj drugoj ligi (u ovom slucaju ABA ligi). Bogami treba se pohvalis da nisi bio u stanju da omogucis finansijsku pomoc ekipama, tako sto ces im platiti prevoz i smestaj za gostujucu ekipu, a za domacu da ces finansirati sudije, ali nema veze obezbedio si im 20 Splading lopti.