Dejo Radonjić pravi plan za još bolju Zvezdu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.01.2017.
22:10
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije bilo jednostavno da izvesti da njegovi košarkaši budu na potrebnom nivou protiv Panatinaikosa večeras, kao i da je tim ostvario veliku pobedu nošen podrškom publike.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je ostvarila i sedmu vezanu pobedu u Evroligi, pošto je u Beogradu sa 72:66 bila bolja od Panatinaikosa.

"Nije bilo nimalo jednostavno da budemo na potrebnom nivou da pobedimo Panatinaikos. Ostvarili smo veliku pobedu u interesantnoj završnici. Bilo je teško, znali smo protiv koga igramo", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

"Sada treba napraviti dobar plan koji može da nam donese mogućnost da nastavimo da budemo dobri. To neće biti nimalo jednostavno jer se nagomilava mnogo toga. Imamo veoma zanimljiv raspored. Radićemo naporno i studiozno", kazao je Radonjić.

Zvezda je utakmicu protiv Panatinaikosom počela serijom 16:0, a Radonjić je rekao da je to bilo dobro, ali da je samo uslovilo reakciju košarkaša grčkog kluba.

"Osećao sam da to nije ono što može da nas odvede do pobede. Oni su se brzo vratili i uspeli da pariraju dobrim šutem za tri poena. Igralo se koš za koš, dobre odbrane, a mi smo osim dobre odbrane uspeli da pronadjemo nova rešenja za poene. Sve utakmice u Evroligi su teške. Ovo nije bila najvažnija utakmica, a nije ni najteža", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je istakao da je ambijent u hali "Aleksandar Nikolić" bio "divan" i da je tako nešto bilo neophodno njegovim košarkašima da pobede.

"Svi znamo šta to znači, s obzirom na akumulaciju umora. Bilo nam je potrebno da iznesemo sve što imamo. Na kraju svi zajedno zadovoljni odlazimo iz hale", naveo je Radonjić i zahvalio navijačima na ovacijama koje je dobio.

Zvezda će u sledećem kolu dočekati Efes, u petak, 3. februara od 20.45, takodje u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Kada je reč o povredjenom Nemanji Dangubiću, Radonjić je rekao da misli da on neće biti spreman za utakmicu sa Efesom, a da će se više o njegovom stanju znati narednih dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke