Dejan Milojević primenjuje Vujoševićev recept posle debakla!

Autor: Beta Beta
nedelja 03.11.2019.
16:31
Izvor: Beta

Trener Mege Dejan Milojević rekao je danas da će njegovi košarkaši kroz treninge morati da vrate samopouzdanje posle današnjeg ubedljivog poraza od Budućnosti.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti


"Osim prve četvrtine, sve ostalo je za zaborav i završilo se kako se završilo. Ako iz svega može da se izvuče nešto pozitivno, to je da mi nemamo pravi kiks. Izgubiti od Budućnosti, Cedevita Olimpije kod kuće, Crvene zvezde i FMP-a u gostima zaista se ne mogu tumačiti kao kiksevi, jer su to objektivno bolje ekipe od nas.

Međutim, način na koji igramo je problematičan i zato moramo da se trgnemo i mečeve koji će nam odlučivati borbu za opstanak igramo mnogo bolje.

Skor od četiri poraza i jedne pobede je loš, ali dobra stvar je što smo konkurenta u toj borbi za opstanak Zadar pobedili 24 poena razlike. Idemo dalje", rekao je Milojević posle utakmice.

"Cerovina i Macura su odlučno uzimali šuteve i zato su pogađali. Svaki put kad se dvoumiš, to je u najvećem broju slučajeva promašaj.

Kada preskačeš dobre šuteve ništa dobro se ne dešava. Budućnost je imala dobar šuterski dan, ali mi smo se predali kad su poveli više od 10 razlike. Jedino rešenje za nas je da nastavimo dobro da treniramo", rekao je Milojević.

Po njegovim rečima, Duško Vujošević ima izreku koja kaže ekipe koje treniraju jako, ne predaju se tako lako'.

"To će biti naš recept. Istina je da mi ne treniramo slabo, ali ono što nedostaje je veće samopuzdanje prilikom tih šuteva. Ovo nisu igrači koji nemaju šut, samo je su izgubili samopuzdanje koje ćemo treningom morati da vratimo", kazao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke