Davidovac o poređenju sa Bodirogom: "Auh... Da, da, lepo"

Autor: Beta Beta
petak 05.01.2018.
23:39
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Dejan Davidovac ocenio je da se šuterske utakmice, kao večeras protiv Žalgirisa u Evroligi "prosto dešavaju" i dodao da mu dobra igra mnogo znači za sticanje samopouzdanja.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda mt:s večeras je sa 77:65 pobedila Žalgiris u 16. kolu Evrolige, a Dejan Davidovac je s tri vezane trojke u poslednjoj deonici povukao crveno-bele ka pobedi.

"Ostajao sam sam, a igrači su me pronalazili. Dao sam tri trojke, a dve preko ruke... Jednostavno, takve stvari se dešavaju", rekao je Davidovac novinarima uz osmeh

Na pitanje novinara da li je vežbao šut za tri poena, Davidovac je uz osmeh odgovorio "Vežbao, nego šta?!"

Njega su na društvenim mrežama počeli da porede s legendarnim košarkašem Dejanom Bodirogom.

"Auh, Bodiroga?! Da, da, lepo", rekao je on.

On je kazao da je ekipa tokom cele utakmice bila na visokom nivou.

"Timski smo igrali odlično celu utakmicu, prvo smo je dobro otvorili, a onda smo uspeli malo da se odlepimo u trećoj četvrtini, da bi smo slomili otpor u poslednjoj. Teška utakmica, jer Žalgiris igra sjajno. Najveće iznenađenje su ove sezone u Evroligi. Očekivali smo ovakvu utakmicu", rekao je Davidovac.

On je ocenio da je večerašnja utakmica bila najbolja timska ove sezone.

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Ovakva utakmica mi je sigurno veliko iskustvo. Jer igram sa ovakvim igračima i protiv sjajnih igrača. Mnogo će mi značiti za sticanje samopouzdanja", rekao je on.

Njegov saigrač i kapiten ekipe Branko Lazić imao je samo reči hvale za igru 22-godišnjeg beka.

"Sjajna partija. Deki pokazuje kakav je igrač. On je, kao i nekoliko puta do sada, bio taj koji je povukao ekipu do pobede. Sjajno je večeras to uradio. Čitava ekipa je odigrala sjajno", rekao je Lazić.

On je ocenio da je dobra igra u odbrani donela trijumf crveno-belima.

"Veoma teška utakmica. Očekuje nas jako težak januar, a već smo na početku imali ovu tešku utakmicu. Znali smo koliko su dobar tim, koliko su u usponu forme. Imali su pet vezanih pobeda... Bilo je teško, što se videlo, ali u poslednjoj deonici smo uspeli da napravimo dvocifrenu koju smo uspeli da zadržimo do kraja. Sjajna igra u odbrani je pre svega donela pobdu, jer kada nije išao šut u prvom delu, odbrana je funkcionisala. Mislim da smo više nego zasluženo slavili", rekao je Lazić.

Crveno-beli u narednom kolu gostuju Anadolu Efesu ali će pre toga na megdan Budućnosti u Podgorici u okviru derbi susreta 15. kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Saturday, 06.01.2018
06:46

Ali kakve trojke sutira, iznad glave, ni ne spusta loptu.

avatar
bagra
Saturday, 06.01.2018
02:16

Svaka cast za pobedu, ali porediti Davidovca sa Bodirogom je van zdravog razuma.