Darušafaka bez treninga u "Pioniru" izlazi na megdan Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.10.2016.
22:06
Izvor: Sportske.net

Manje od nedelju dana ostalo je do prvog meča Crvene zvezde mts u novoj evroligaškoj sezoni, a prvi rival aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige biće ekipa turske Darušafake.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Utakmica 1. kola elitnog košarkaškog takmičenja koja će biti odigrana u Beogradu zakazana je za 13. oktobar, a gostujući sastav u srpsku prestonicu stiže dan ranije.

Uobičajeno je da ekipa koja dolazi u goste odradi poslednji trening 24 časa pred meč u hali u kojoj se utakmica igra, ali Darušafaka ovoga puta neće osetiti teren "Pionira".

Predstavnici turskog kluba dostavili su u petak kolagama iz Crvene zvezde svoj plan aktivnosti tokom boravka u Beogradu koji ne predviđa trening u sredu uveče.

Razlog za ovakvu odluku leži u činjenici da će ekspedicija Darušafake doputovati u Beograd 12. oktobra u 20 časova pa Dejvid Blat nije želeo da izlaže igrače dodatnom naporu.

Hoće li ovo uticati na izdanje kvalitetnog turskog sastava u duelu sa crveno-belima ostaje nam da vidimo narednog četvrtka.

Utakmica prvog kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Darušafake biće odigrana 13. oktobra od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke