Danilović u Istanbulu na "specijalnoj misiji"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.12.2017.
15:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović otputovao je u Istanbul na "specijalnu misiju".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović zaputio se u Istanbul sa potpredsednicom za žensku košarku Anom Joković kako bi obavio pregovore sa prvim kandidatom za mesto selektora ženske reprezentacije, prenosi "Žurnal".

Turske kolege ispitivali su koji je razlog posete Predaga Danilovića, a kako je utvrđeno da nije u pitanju sastanak sa predsednikom KS Turske Hidajetom Turkuogluom, postalo je jasno da Danilović u Istanbulu ima obaveze druge prirode.

"Istanbulska misija" vezana je za pregovore sa strategom Galatasaraja Marinom Maljković koju Savez želi na klupi "A" selekcije ženske reprezentacije Srbije.

Maljkovićeva je početkom godine napustila kormilo ženskog nacionalnog tima pa je Srbija pod vođstvom Stevana Karadžića doživela neuspeh na Evropskom prvenstvu u Pragu gde je branila zlatnu medalju.

Odluka čelnika Saveza da započnu pregovore sa Marinom Maljković direktno je povezana sa odlukom FIBA da Srbiji poveri organizaciju Evropskog prvenstva 2019. godine.

Plan je da ženski tim na tom takmičenju predvodi najuspešniji selektor u istoriji i svi se nadamo da će Predrag Danilović i Ana Joković uspešno obaviti posao zbog kojeg su se zaputili u Istanbul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke