Danilović iznenadio izjavom o Jokiću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.11.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Hoće li se ovo i obistiniti?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Potpuno neočekivano, tema (ne)nastupanja Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije danas je opet izbila u prvi plan.

Dok centar Denver Nagetsa pruža odlične partije na početku nove sezone u NBA ligi, iz Podgorice je stigla iznenađujuća, ali iskrena poruka prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića.

On se tokom druženja sa studentima u glavnom gradu Crne Gore dotakao, između ostalog, i ove teme i izneo svoje mišljenje da Jokić i dalje neće nastupati za naš nacionalni tim.

Jednostavno, Danilović kod Jokića ne vidi želju da se vrati među ''Orlove''.

''Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju! Da ne lažemo jedni druge, ali to treba on da kaže. Ja bih kao predesednik KSS bio najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može...

Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razmljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim'', izjavio je Danilović, a prenosi ''Sportklub''.

Druženju sa studentima prisustvovao je i Žarko Paspalj, koji za razliku od Danilovića optimistički gleda na celu situaciju uoči Svetskog prvenstva 2019. i OI 2020.

''Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe'', poručio je Paspalj.

Snimak druženja Paspalja i Danilovića sa podgoričkim studentima možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 06.11.2018
19:02

Ја сам давно рекао да су то све само изговори а не прави разлози. Ко хоће да игра за репрезентацију, ништа га не може спречити. Ударили милиони у главу, сад га заболе за отаџбину.

avatar
Znajsha
Tuesday, 06.11.2018
16:54

Danilovicu znas dobro zasto ne dolazi nema potrebe se cuditi.Denver ima skor od 9-1 u ovoj sezoni.Znaci da napadaju play off i jos nesto vise.To nije moguce bez Jokica i bez debelog rada cele ekipe.Gledajte vi da se kvalifikujete protiv ovih dunstera u grupi a on ce igrati na SP.Svako nek odradi svoj posao a ne da kuka.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 06.11.2018
10:55

Pa rekao covek istinu sta je problem,ne vezano za to da li on nama treba u buducnosti ili ne,naravno da nam treba,ali sta sad ,sto da ne kaze ono sto je tacno.

avatar
ISTINA BOLI
Tuesday, 06.11.2018
09:36

Nije bas tako,nego nece da igra dok je Djordjevic selektor! Sto je potpuno i logicno,ovaj bi da mu napad organizuju Teo i Bogdan,koji skupa ne mogu da skupe minuta u NBA,koliko Jokic odigra za 2 cetvrtine,glupa mu je taktika i ocajan je trener i razumljivo da nece da igra dok je on tu,a na zalost svih nas,ljudi ga brane zbog skupljanja srebra izbegavajuci igranje protiv drzava koje imaju kvalitetne kosarkase i onda da ne bi pravio negativnu sliku oko reprezentacije,jednsotavno precuti zasto nece da igra. Da nas vodi Pesic,dosao bi odmah!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 06.11.2018
15:24

Pa sto mu 2016. nije smatalo sto napad organizuju Teo i Bogdan? Jednostavno decko nema tolku zelju da igra za reprezetnaciju, ako se vratimo u prosloti on je odbijao pozive i za mladje kategorije (npr. 2015 nije hteo da igra za U20 selekciju, kad smo uzeli zlato).
Njegova stvar, veca zelja mu je da se odmori malo tokom leta i da se fizicki pripremi za narednu sezonu, a ne ko Bogdan evo vec drui put uzastopno propusta pocetak NBA sezone zbog reprezentativnih obaveza.

avatar
Man united
Tuesday, 06.11.2018
19:06

А ко треба да организује напад. Имамо ли неког бољег? Слажем се да је Ђорђевић слабуњав као тренер, али то везе нема са Јокићевим одбијањем. Какве су то форе. Не свиђа ми се селектор, па нећу да играм.

avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 06.11.2018
07:38

Kokice je dete koji je poverovao u američki san. Dobro njemu se jeste ostvario, al isto tako zaboravio je ko je, šta je, i odakle dolazi. Ja ga samo za svetsko nebi no zvao. Mislim da njega sto se tice srbije ništa ne interesuje. Zamislite da dobijete tolike pare u ruke u državi kakva je Amerika. Pa rođenog oca bi zaboravio

avatar
barbaroga
Tuesday, 06.11.2018
02:13

Promenila su se vremena. Pre su se igraci proslavili igrajuci za reprezentaciju pa su odlazili u inostranstvo. Danas idu cak i u NBA a da nisu ni igrali za reprezentaciju. Pa covece pre je bilo nemoguce da jedan Danilovic, Djordjevic, Bodiroga .... odbiju da dodju, dolazili su i povredjeni ... ali to je sto je .... ja se ne secam kad smo to poslednji put bili u najjacem sastavu ... ali opet, osvajali smo medalje zadnjih godina, valjda zato sto su igrali oni koji su uistinu zeleli i bili motivisani, a mislim da Djordjevic moze najbolje da proceni koji su to igraci ...

avatar
dusko
Tuesday, 06.11.2018
01:40

Jokic!? Podrzavam stav da za Srpsku reprezentaciju ne mogu da igraju stranci!

avatar
mm20
Tuesday, 06.11.2018
01:23

E Danilovicu, svaka ti na mestu. U metu!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 06.11.2018
00:11

Realno Jokić NE ŽELI da igra za reprezentaciju i uvek nadje neki novi razlog.. Ja ga kao selektor ne bih ni pozivao jer ako ti nemaš želju da sa ponosom igraš za svoju zemlju onda nisi potreban, bolje da igra neko ko nije top igrač ali će da izgara na parketu..

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 07.11.2018
18:00

NE,NIJE BOLJE! Eno Lazic bi najvise izginuo za reprezentaciju,ali bi bilo tuzno zvati njega pored Jokica,makar ovaj ne slusao trenera,jer je za sve srpske igrace,licno Dzordan!

avatar
Dexa
Monday, 05.11.2018
23:31

Neemoj ti mnogo da razmisljas !
Doci ce on sam kad bude najbitnije !!!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 06.11.2018
02:15

Ali ce biti kasno , nmz lik tek tako da se pojavi i da igra ko da nista nije bilo , to mu dodje kao SmS na SP ni na nebu ni na Zemlji

avatar
Gerrard8
Tuesday, 06.11.2018
03:04

Doci ce,samo tetki da odnese lek.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Monday, 05.11.2018
23:26

Dobro jutro...