Dangubić: "Tražićemo šansu za osvajanje bodova"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.11.2017.
13:09
Izvor: Beta

Krilni košarkaš Crvene zvezde mt:s Nemanja Dangubić rekao je da očekuje težak meč u Malagi ali i da će njegova ekipa pokušati da odigra dobro i kvalitetno ne bi li osvojila bodove.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde doputovali su kasno sinoć u Malagu, gde će u petak od 20.45 igrati sa Unikahom, utakmicu šestog kola Evrolige.

Obe ekipe su do sada ostvarile po dve pobede i tri poraza u Evroligi, s tim što je Unikaha slavila u prvom i petom kolu, a u međuvremenu je vezala tri poraza.

"Krenuli su u novu sezonu Evrolige velikom pobedom, a nakon toga su imali mali pad. Sigurno da žele da dokažu da su podigli formu. Imamo isti skor, želimo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Tražićemo šansu za osvajanje bodova", rekao je košarkaš Crvene zvezde mt:s Nemanja Dangubić.

Trener Crvene zvezde mt:s neće moći da računa na Peru Antića, koji je početkom nedelje prekinuo terapije kako bi igrao protiv Patizana. On je ostao u Beogradu i oporavlja se od povrede mišića lista, a ostali igrači su spremni.

"Unikaha je ekipa koja igra u jakom tempu i to moramo da sprečimo, visok ritam koji diktiraju, tranziciju sa dobrim spoljnim igračima, na prvom mestu mislim na Nemanju Nedovića, koji u napadu i poenterski igra jako dobro", naveo je Dangubić.

Utakmica 6. kola Evrolige između Unikahe i Crvene zvezde mt:s igra se u petak od 20.45, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Sport klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke