Dangubić poslao poruku "Orlovima"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
13:34
Izvor: Sportske.net

Poslednje skraćivanje reprezentativnog spiska bilo je "kobno" po Nemanju Dangubića ali prvotimac Crvene zvezde posle svega što je prošao sa nacionalnim timom ima samo jednu poruku za izabranike Saše Đorđevića.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras kreće u pohod na evropsku titulu i vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru a Nemanja Dangubić moraće da odlgeda Eurobasket preko TV-a iako je donedavno bio deo ekipe koja se pripremala za nastup na kontinentalnoj smotri.

Posle mesec i po dana priprema sa nacionalnim timom košarkaš Crvene zvezde vratio se klupskim obavezama ali i pored toga što je otpao sa reprezentativnog spiska prilikom poslednjeg "reza" Dangubić želi svu sreću "Orlovima".

"Želim im mnogo sreće i da se vrate sa zlatnom medaljom. To su sve zaista sjajani momci. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem u takvoj ekipi, jer je prava privilegija biti deo reprezentacije Srbije" kazao je Dangubić.

Mladi košarkaš Crvene zvezde ne vidi problem u tome što se ovoga puta nije našao na konačnom spisku jer veruje da bi u budućnosti vrednim radom mogao da se izbori za mesto u reprezentaciji.

"Moja velika želja je da zaigram u dresu sa državnim grbom na nekom velikom takmičenju. Radiću još napornije kako bih stigao do tog cilja" zaključio je Dangubić.

"Orlovi" večeras igraju utakmicu prvog kola u grupi "B" na 39. Evropskom prvenstvu koje se održava u Francuskoj, Nemačkoj, Letoniji i Hrvatskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 05.09.2015
15:13

Tako je, to je pravi pristup! Sloga i jedinstvo su nam sada potrebni vise nego ikada!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 05.09.2015
14:32

Znam da se ovako oduvek radi, ali veoma je glupo da neko odradi cele pripreme i ti ga 5 dana pred prvenstvo posljes kuci. Neka lepo rade kao u fudbalu, imas siri spisak i mesec pre takmicenja predas finalni spisak, i zavrsis posao. Ako se neko povredi, upada onaj koga selektor izabere i nema prostora za ljutnju. To je daleko pravedniji tretman...

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 05.09.2015
14:19

Dangubic je fizicki neverovatan igrac, samo da jos namesti ruku i verujem da ce biti zver!nA i sad sam ga zeleo u ekipi, jer koga on zakuca, taj se vise ne dize.

avatar
Господин Човек
Saturday, 05.09.2015
14:43

Da, apsolutno si u pravu, bice ovo paklen igrac. Fali mu taj sut samo i smatram da ce ove sezone to popraviti i eksplodirati. A sto se tice repke, mislim da je Sale napravio super ekipu, i da nije greska sto ga nije poveo. Mlad je on, neka kljuca ta zelja u njemu, neka volja i dokizivanja budu veca i u sledecem takmicenju bice jedan od najbitnijih na terenu. Samo da se u 18h ponovi 2010. i da slusamo Sarenca kako urla preko malih ekrana. ZIVELA SRBIJA I SRECNO MOMCIMA!!!

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 05.09.2015
20:13

Sale ti uslisio zelju! Heheh :))

avatar
Vuk Spasenovic
Saturday, 05.09.2015
15:59

U potpunosti se slazem sa obojicom ima vremena za Dangubica on idalje nije sazreo!

avatar
Vuk Spasenovic
Saturday, 05.09.2015
15:58

Gospodine potouno si upravu on je mlad igrac i ima vremena za njega.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 05.09.2015
14:15

Ima vremena za tebe,osvajaces i ti zlato za koju godinu..