Dangubić: "Ozbiljan pristup protiv Tajfuna"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
16:33
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić rekao je da ekipa mora da pokaže ozbiljan pristup u duelu sa šampionom Slovenije kojim će crveno-beli staviti tačku na takmičenje u regionalnoj ligi u 2015. godini.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Poslednju utakmicu u regionalnom takmičenju u 2015. godini košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u nedelju protiv Tajfuna u Celju.

U prvom međusobnom susretu dva tima u "Pioniru" Zvezda je ostvarila najubedljiviju pobedu u tekućoj sezoni ali Nemanja Dangubić ne očekuje lagan posao u Sloveniji.

"Očekuje nas teška utakmica i nezgodno gostovanje. Ekipa Tajfuna je pokazala kroz dosadašnji tok takmičenja da ima kvalitet za ovu ligu. Sigurno da u ovom ritmu, u kome se nalazimo, moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo ovoj utakmici i nastavimo niz dobrih igara u ABA ligi" rekao je Dangubić.

Pomalo iznenađujuće, Tajfun je u ABA ligu ušao kao šampion Slovenije ali je igrama u prvom delu takmičenja pokazao da nije ekipa za potcenjivanje.

"Tajfun je postao ozbiljan faktor u slovenačkoj košarci, a većina momaka će po prvi put igrati meč u dvorani u Celju, ali mi želimo dva boda kako bi ostali u samom vrhu tabele" dodao je Dangubić.

Ekspedicija Crvene zvezde Telekom putuje za Sloveniju u subotu popodne a nakon duela sa Tajfunom sledi povratak u Beograd pa potom put u Istanbul na prvu utakmicu TOP 16 faze Evrolige sa Anadolu Efesom.

Utakmica 17. kola ABA lige između Tajfuna i Crvene zvezde Telekom zakazana je za nedelju od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke