Danga, Kvinsi, koš, faul - DELIRIJUM!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.03.2016.
22:26
Izvor: Sportske.net

Poenima Kvinsija Milera devet sekundi pre kraja Crvena zvezda Telekom je stavila tačku na trijumf nad Panatinaikosom, a evo kako je izgledala poslednja akcija koja je izazvala erupciju u "Areni".

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Sigurni smo da ste imali prilike da pogledate duel Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa, a ukoliko ste navijač crveno-belih onda su vam poslednjih četrdesetak sekundi meča jako teško pale.

Ekipa Dejana Radonjića imala je sedam poena prednosti (64:57) na četrdeset sekundi pre kraja, ali su onda Miroslav Raduljica i Eliot Vilijams u potpunosti vratili goste u život.

Na dvadeset sekundi pre kraja Zvezda je vodila 66:64 a potom je usledila akcija kojom je stavljena tačka na šestu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige.

Gosti su presingom pokušali da zbune igrače Crvene zvezde Telekom i nateraju ih na grešku, što se umalo nije dogodilo. Tenzija je porasla kada je Kinsi dodao loptu do Vasilija Micića koji se našao u bezizlaznoj situaciji.

Ispostavilo se da je mladi plej uspeo da prosledi loptu do Nemanje Dangubića, a ovaj do usamljenog Kvinsija Milera koji je uz koš iznudio i faul i time izazvao erupciju oduševljenja u "Areni".

Pogodak sa linije penala predstavljao je šlag na tortu pa trojka Saše Pavlovića nije pokvarila veliko slavlje "Delija" i njihovih miljenika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 12.03.2016
13:34

jel ste videli strucnjaci i kriticari sta je uradio Radonjic pre poslednjeg napada, toliko koliko je dobar trener, nadmudrio Djordjevica koji nije reagovao na bitan potez koji je resio mec...

avatar
~Posejdon~
Friday, 11.03.2016
23:50

Joj....uf...disem, disem.....

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 12.03.2016
14:39

HAHAHAH, BAS TO!!! :D

avatar
Amar Zornic
Friday, 11.03.2016
23:32