Danas stiže evropski "drim-tim", ljubimci Grobara, Delija i košarkaške Srbije na jednom mestu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.10.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate sastav Fenera to je zaista fascinantno. Neke čekaju aplauzi, druge vruć doček. Poziv i da se priključite fantaziju na našem portalu.

EPA-EFE/Toms Kalnins
EPA-EFE/Toms Kalnins

Povezane vesti

Dolazak Fenerbahčea u Beograd izaziva uvek veliku pažnju, Zvezdina evroligaška premijera u ovoj sezoni ne može da bude teža.

Naime, Turci predvođeni Željkom Obradovićem žele povratak na evropski vrh, poraženi su na startu u Madridu, biće maksimalno koncentrisani, da otvore konto u Srbiji.

Tim je zadržao najbolje igrače tačnije 11 igrača iz rostera je ostalo u ekipi. I prošle godine Turci su bili na petom fajnal-foru u nizu, ali nisu uspeli da se dočepaju titule.

Budžet je još veći, stigao je bivši MVP Evrolige, Nando De Kolo, zatim spektakularni Derik Vilijams iz Bajerna, koji je bio jedan od najboljih igrača u prošlosezonskom takmičenju, a ima zavidno evroligaško iskustvo.

Obradović je dobio i Lea Vestermana koji se pridružio Žofriju Lavernju, dvojica bivšij igrača Partizana znaju kako je vrelo u Beogradu. Stigao je da zaokruži karijeru i srpski kolekcionar medaja Vladimir Štimac, ostali su Kalinić, Veseli, Datome, Slukas, Ali Muhamed (alijas Bobi Dikson), nema sumnnje da je Fener opet favorit za titulu, imaju zastrašujući roster.

Zvezda je dobila Fener u januaru 2017. u Evroligi ali je izgubila sve ostale mečeve, skor je 7:1 za Turke, ne računajući i dve pobede Fenera u prijateljskim mečevima.

Ali, ovo je nova sezona, novo dokazivanje, otvaranje u Pioniru koji će biti krcat, svakako da će regionalni i srpski šampion učiniti sve da makar namuči Željkov "drim tim".

Meč počinje od 19 časova, ako ste propustili našu Fantazi Evroligu, ovde je link i objašnjenje, pa priključite se...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 10.10.2019
19:14

Jeste sigurni da se igra u Pioniru?

avatar
Algebrons
Thursday, 10.10.2019
14:10

Nije više Barselona drim tim? Ili će svake nedelje tim koji igra protiv Zvezde biti ''drim tim''?

avatar
REVØLT
Thursday, 10.10.2019
11:38
avatar
k1b0q1
Thursday, 10.10.2019
11:12

Igra se u Areni, ne u Pioniru, sportski pozdrav.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 12.10.2019
01:12

Da ti ovde odgovorim za Stevanovića. Igrač mlađi od 18 godina ne može da napusti državu, može on biti prodat, ali pre sledeće zime neće otići iz Partizana. Jedino igrači koji su državljani EU i EFTA (Norveška, Švajcarska, Island i Lihtenštajn) mogu da odu van svoje države pre 18te godine.