Dan posle - Poraz Srbije ''ništa strašno''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.02.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Neočekivan poraz, ujedno i opomena pred naredne mečeve.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle ubedljivog trijumfa u Finskoj, očekivali smo sinoć i drugu pobedu našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Međutim, selekcija Gruzije nas je iznenadila u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' i na kraju trijumfovala sa 94:90.

Ipak, tek je početak takmičenja, ima dovoljno vremena da se greške isprave, a najiskusniji naš reprezentativac Marko Simonović ne vidi razloga za neku veliku brigu.

''Teška utakmica, mislim da smo se dosta ispraznili protiv Finske, a i pre toga su momci igrali kupove. Dosta je teško na početku, tek smo se okupili... Jednostavno, treba da se upoznamo, da upoznamo sistem novog selektora  Ništa strašno, izgubili smo, ali ništa strašno.

Mnogo bitnija je bila Finska od ove utakmice, kao što i sami znate. Ali, eto, kažem, malo neiskostvo, malo želja da se dokažemo i pokažemo, su doprineli porazu.

Zato smo malo blokirali u nekim situacijama. Pravili smo neke greške koje obično ne pravimo. Stvarno ništa strašno, bitno da smo dobili Finsku, idemo dalje...'', istakao je Simonović, prenosi ''Telegraf''.

Takmičenje u kvalifikacionoj Grupi E nastavlja se tek 27. novembra, kada će ''Orlovi'' gostovati u Švajcarskoj. Švajcarci su doživeli oba poraza u prva dva kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke