Dan posle dočeka, Partizan obradovao Mutu novim pojačanjem!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.09.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Još jedan potpis u Partizanu! Crno-beli sve jači!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Ono što se najavljivalo, što je postalo izvesno, danas je i ozvaničeno u Partizanu.

Naime, klupski sajt crno-belih ovog prepodneva je objavio informaciju da je Marko Čakarević potpisao ugovor sa Parizanom, pa će novi trener Miroslav Nikolić moći i na njega da računa u novoj sezoni!

Kako je saopšteno, povratnik u redove Partizana obavezao se na jednogodišnju vernost Partizanu.

On je boje crno-belih branio od 2011. do 2013. godine i za to vreme učestvovao u osvajanju jedne titule u ABA ligi, dve u šampionatu Srbije i u Kupu Radivoja Koraća.

Prošle sezone je odlično igrao u ekipi Dinamika, pod vođstvom Miroslava Nikolića, o čemu svedoči i činjenica da je proglašem najkorisnijim igračem KLS u sezoni 2016-17.

Podsetimo, Partizan je juče produžio saradnju i sa kapitenom Novicom Veličkovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Morava032
Tuesday, 19.09.2017
17:14

Što ste vi opterećeni Zvezdinim budzetom,pa kako da nemamo kad igramo Evroligu kroz koju godisnje od pobeda,samog ucesca,tv prava uzmemo 2 miliona evra,prodali smo celu proslogodisnju ekipu,plus sponzzori,tako da je vama problem sto imamo budzet koji imamo,pa sta da se radi,igrajte I vi neko ozbiljnije takmicenje pa cete biti marketinski privlacni.Nije nama potrebna drzava I grad da upumpava lovu ko vama,I opet se bunite.Stetocine ste I kostate ovaj narod,I tako ce biti dok ne postanete samoodrzivi siatem,a ne da prisite godinama.Vidim,kaze neki gospodin I da dovedete Lebrona,vama neko ne da da uzmete titulu,ko vas sprecava??? Prosle sezone Davidovac,Bolden,Covic,I Radanov...tako da manite se te demagogije I gluposti kako je ceo sistem protiv vas,kako ste antinarodni element,a narod vas finansira....to su price onog koji vam je I napravio ovoliki dug,a sad hoce I da vas ugasi dok ne naplati svoje casove ljubavi...I da se razumemo,ne mrzim vas ja,nego mi se povraća na ove price o postenju,o tome kako je sve pre bilo bolje,kako se vama zabranjuje da budete najbolji,a vasa uprava se zahvaljuje predsedniku ex premijeru na svakih nedelju dana

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 19.09.2017
14:20

mozemo i lebrona da dovedemo opet nam nece biti nista dozvoljeno

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 19.09.2017
19:23

Da dovedete i Lebrona ne mozete do trona 💪 😂

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 19.09.2017
12:40

jako pojacanje..

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 19.09.2017
12:00

Fali nam rezervni plej , krilo i krilni centar.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 19.09.2017
11:55

Pa ovaj ni ore 6 godina nista nije znao tj.kada je dosao kao neko pojacanje,a sta tek sada ocekivati od njega??Vanja,andric,pecarski,novica su dobra resenja ali dovoditi isluzene kosarkase i one kojima je prosao zenit meni je nerazumljivo..

avatar
Dragan Petrov
Tuesday, 19.09.2017
16:37

i Novica je isluzeni igrac , prosle sezone nista nije pokazao. Ne zivi se od stare slave !

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 19.09.2017
11:18

Navodno roster je zatvoren ovim, nemaju gde vise da nakrkaju jos igraca realno...ostaje formalnost za par potpisa za igrace, koji su uveliko projektovani za sezonu. Prenatrpanost je neverovatna za tim koji ce veci deo sezone igrati jednom nedeljno, koji navodno tezi da nesto razvije i proda mozda, neke minute raspodeli, al ajd...Plejevi-Gos/Wilson/Tadic....Bekovi- Vanja/Stevanovic/Sani/Jovanovic...Krila-Andric/Cakar/Tanas....Na unutrasnjim pozicijama su Novica, Pecarski, Gavrilovic, Obrad, Djoka, Nikolic....Kao sto rekoh, jako prenatrpana ekipa, bice galama za minute, loptu i posede, nek je sa srecom :)))

avatar
MiXPartizan
Tuesday, 19.09.2017
11:42

Samo vi gledajte svoje dvoriste!

avatar
The Real Man
Tuesday, 19.09.2017
11:50

Ne plasi se, bicete prvi ponovo.