Da su svi u NBA kao Klipersi - Šta su Tea pitali za reprezentaciju i šta on misli o Jokićevoj odluci?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.07.2017.
13:04
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

NBA liga biće sledeće sezone najzanimljivija srpskim ljubiteljima košarke, još od vremena kada su u Kingsima harali Peđa i Vlade.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Jedan od glavnih razloga je transfer Miloša Teodosića u LA Kliperse, ali i dolazak Bogdana Bogdanovića u Sakramento Kingse.

Popularni Teo je na temu odlaska u NBA ligu govorio u opširnom intervjuu za ''Sport klub'' i između ostalog istakao da mu se opcija sa Klipersima najviše svidela od mnogih koje je imao na stolu.

Ono što ljubitelje košarke u našoj zemlji najviše zanima, to je poruka koju su u klubu iz Los Anđelesa uputili Teodosiću u vezi sa nastupom za naš nacionalni tim.

''Samo su pitali kada je prvenstvo Evrope, gde... Nisu postavljali nikakve uslove. Priča uopšte nije išla u tom pravcu. To neće biti problem ni u budućnosti'', poručio je Teo.

Nažalost, nemaju svi klubovi u NBA takav odnos kada su u pitanju nastupi njihoih igrača za nacionalne timove. To je na svojoj koži prošle godine osetio Boban Marjanović, a ove i Nikola Jokić, koji će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo.

Iako mladog košarkaša mnogi osuđuju, Teo tvrdi da može da ga razume, iako sam još nije bio u takvoj situaciji.

''Što se tiče Jokića doneo je odluku kakvu je doneo. Joka je izabrao da se spremi što je možda i razumljivo ako se zna da će biti prva zvezda i lider ekipe i neko koga čeka poslednja godina ugovora.

Stvarno mogu da ga razumem. Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo'',
poručio je Teodosić, a kompletan intervju sa njim možete da vidite OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prdonja
Thursday, 13.07.2017
14:47

Ne sjecam se da je i jednom igracu reprezentacija odmogla, mnogo ih je dolazilo sa prvenstava sa vise samopuzdanja i u nikad boljoj formi...pricam za sve igrace i reprezentacije. Da je bobi bio na zadnji turnir, bio bi sigiran sam 5 puta korisniji za SA ili denver. Ovako...vidjeli smo.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 13.07.2017
17:01

Jorovic, Nemanja Krstic. Reprezentacija im upropastila klupske karijere.

avatar
Salvatore
Thursday, 13.07.2017
14:28

Marjanovic nije mogao da igra kvalifikacioni turnih, shvatite to vise!!!!! Francuzima 3 igraca nisu igrali iz istog razloga kao i Bobi - tad mu je istekao ugovor i nije mogao odmah da potpise odnosno pre turnira nazalost

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 13.07.2017
17:03

Ne misli se ovde na proslu sezonu u vezi Marjanovica, vec na pre dve sezone de mu je SA zabranio ucesce na EP zbog gluposti koju je izjavio Zvezdin doktor.

avatar
Диспечар
Thursday, 13.07.2017
13:45

Svi mi znamo ko je kriv! Pizzaman from...

avatar
R E V O L T
Thursday, 13.07.2017
13:14

Vratite se samo 2 godine u proslost, ko je kriv sto Jokica vec tad nije bilo u timu? Letnja liga, dza, bu. Nisam sarkastican, stvarno me zanima ko je taj vinovnik jer neko mora da bude kriv.

avatar
gmarkovic
Thursday, 13.07.2017
13:44

Idi radi nesto, gledaj od cega ces ziveti. Smaras vise...

avatar
R E V O L T
Thursday, 13.07.2017
15:59

E, hvala ti bas jer inace nemam posao, verovatno zivim od vazduha...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 13.07.2017
14:14

Ja kolko znam on je sam doneo odluku pre dve godine da ne igra EP za igrace do 20 godina, jer je kako kaze prerastao taj nivo kosarke.