Da se naježiš - Partizan objavio motivacioni video pred bitke koje slede!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.10.2018.
10:20
Izvor: Sportske.net

Borbe su uveliko u toku ali nikada nije kasno za ovako dobar motivacioni video.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras nastavljaju takmičenje u Evrokupu duelom sa liderom francuske lige.

Crno-beli dočekuju Asvel u okviru 4. kola Evrokupa, a upravo pred ovaj meč na društvenim mrežama pojavio se novi motivacioni video.

Nakon sjajnih vesti koje se tiču pojačanja borbenu gotovost u crno-belim redovima sigurno će podići i spot koji se nalazi u prilogu.

Utakmica Partizan - Asvel igra se večeras od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 23.10.2018
13:51

Ostala su secanja samo,tako ce biti jos dugo,kako ste radili u proslosti tako vam se vratilo,primer za to je jedan jako simpatican razgovor Kimija I Dula vaseg.Mada vidim Ostoja daje sve od sebe,nezgodan Igrac,ali ni to sto on radi nije put,treba dosta kockica da se namesti,a zalog za buducnost nemate,nema mladih igraca kao pre sto vasih sto iz regiona sto ste skupljali sve sto je valjalo.Videcemo,duga je sezona,ali ako nista ne uradite ove sezone,bice bolno prizemljenje.Ovako je Zvezda isto radila bez sistema dugi niz godina za vreme Pauka(koji nas je urnisao I pored para koje su mu davali) ,I tako se islo iz godine u godinu iz greske u gresku,a vidim da I vidite slicnim putem.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 23.10.2018
16:27

Kome ti pricas, ajde gledaj svoja posla.....partizan ima sistem od 73-74-e godine jos od kuce i praje..partizan ima trenutno vise igraca mladih nego do pre par godina, tipa Pecarski, Trifunović, Tadic, Pazin....nemas veze....a koje vi imate igrace, mislis ima FMP...aaaa ipak ste jedno isto!!!!! Fuj prodali sve zarad novca i grb i ime i boje....sveeeeee, kome vi sta pricate, kakva bre zvezda vi ne znate ni ko ste ni sta ste.....

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 24.10.2018
00:48

Da ti ovde odgovorim. Prvo vi nipodastavate nasu EL, koda je to bilo lagano za uzeti, a kad vam se argumentovano odgovori da Evropa (u ovom slucaju Spanija-Fuenlabrada) ceni nas uspeh, koji niko u nijednom sportu nije ostvario (nacin na koji je uzeta, pod kakvim okolnostima) onda mi kompleksasi, cinicno malo. Svaka vama cast za fudbal, ali ne mozes uporedi tu situaciju u vas FK gde vam je dosao Belodedic da igra zbog desavanja u Rumuniji, gde ste u prvoj sitaciju mislili da je skrivena kamera (ej Belodedic da ti pokuca na vrata kluba i ponudi se da igra, nadam se da znas kolko je tad Belodedic bio svetska faca u fudbalu),... i u nasem KK de smo zbog sitacije u drzavi utakmice (samo jednu igrali u BG) igrali u Spaniji ko izbeglice neke, de nas je njihov narod prihvatio i zavolio koda smo njihovi. Kolko znacimo tom gradu evo ti cist slucaj gde su pomogli oko Jankovica.

avatar
Old_school
Tuesday, 23.10.2018
11:24

Ostoja SNS radi punom parom. A tugo moja ...