Da ne veruješ, odbrana odlučila Ol-Star meč!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.02.2018.
08:07
Izvor: Sportske.net

Novi format, stare navike, ali je makar na kraju bilo uzbudljivo...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Na kraju, novi format Ol-Stara doneo je uzbuđenje, iako su odbrane bile u drugom planu. Ipak, poslednji napad je odlučio, Lebron i Durant su pritisli Karija, koji je dodao DeRozanu u samom uglu, zvezda Toronta nije ni stigao da šutira, pobeda je pripala Lebronovoj ekipi, 148:145.

Jasno, bilo je detalja koji su bili slični ranijim izdanjima, odbrana nije postojala, navijačima nije bilo ni mnogo zanimljivo, ali makar su u poslednjih par minuta uživali, ličilo je na pravu utakmicu.



Lebronu je pripala nagrada MVP, za najboljeg igrača meča, 29 poena, 10 skokova i 8 asistencija, na drugoj strani DeRozan je ubacio 21 poena, imao i 6 asistencija.

Pobednici će zaraditi po 100 000 dolara, poraženi, iz Karijevog tima četiri puta manje.

Najveći aplauz, paradoksalno dobio je Pol Džordž, ohrabrenje navijača Lejkersa kao i nedavno kad je Oklahoma gostovala u Holivudu, čekaju ga sledećeg leta.

Ostalo je bilo dosadno do finiša utakmice. Tada je Lebron preuzeo stvari u svoje ruke, pogodio trojku za izjednačenje, zatim je njegov tim stigao do prednosti i na kraju meč završio dobrom odbranom. Ovo je inače za "Kralja" treća MVP titula na Ol-Staru.

Kod poraženih, Embid je ubacio 19 poena, Tauns 17, Harden 12, Kari 11, nisu se puno ni trudili, niti forsirali, uz Lebrona, najefikasniji kod pobednika, Durant sa 29, Pol Džordž je ubacio 16...

Sve u svemu, novi format je dodao malo više zabave, možda na kraju, možda je samo privukao više pažnje jer je prvi put, ali ono pravo, završnica regularne sezone i ozbiljna košarka tek sledi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Monday, 19.02.2018
18:53

Evo vam ga .I. svima vama koji ste trazili odbranu na all staru. Jako losa utakmica, bez tempa, energije, celu utakmicu pozicioni napad. Ne igra im se, ne trci im se, vise se pokazali klinci 2 dana pre. Milvoki-Denver dostojnija utakmica all stara nego ovo. Vesbruku i Kariju ako se ne igra, mogli su da ostanu u svlacionici, ima mnogo igraca koji bi zauzeli njihovo mesto, kao i mesto onog smrada Butlera koji nije javio da je povredjen, samo smanjio rotaciju.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 19.02.2018
09:47

Kamo srece da cesce ovako igraju. S obzirom da se trude da izbegnu povrede,ovo je bilo odlicno. Lebron i Durent su bili najagresivniji u odbrani,oni su i pokrenuli ostale da se vise trude.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 19.02.2018
09:25

Treba uvesti pobednicima po 1m,gubitnicima eto 100k,plus da svaki ucesnik daje svoj 1m pa nagrada ide pobednicima,e onda bi se trudili. Ne znam tacno koji igrac,mislim da je iz Toronta imao klauzulu da ako zavrsi regularni deo sezone sa preko 30% za 3,ali iz najmanje 50 suteva dobija 1m,imao je 31% iz 52 suta i zadnjih 15ak utakmica nijednom nije uzeo sut za 3,da slucajno ne pokvari to i na kraju uzeo 1m.