Da li Partizan dobija veliko pojačanje po povratku iz Valensije?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
14:22
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Deluje da se ova priča privodi kraju. Da li je baš tako?

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković sve je bliži potpisivanju ugovora sa Partizanom, posle najnovije odluke FIBA da je on slobodan igrač.

Podsetimo, Zvezda je tražila 200.000 evra obeštećenja zainteresovanim klubovima, ali je Arbitražna komisija Svetske košarkaške federacije (FIBA) presudila u korist igrača, pa se sada očekuje realizacija transfera koji se već dugo najavljivao u medijima - da se Stefan Janković preseli u Partizan.

''Informer'' je u međuvremenu došao do novih saznanja na ovu temu, da je Janković navodno već ''zadužio opremu'' u Partizanu, kao i da je u ponedeljak bio na treningu sa ekipom crno-belih.

Scenario koji bi do kraja nedelje trebalo da se realizuje, jeste da Janković ''samo formalno'' potpiše za špansku Fuenlabradu, a da onda kao pozajmljen igrač ekspresno stigne u Partizan-

Pomenuti list iz svojih izvora prenosi da se sve to očekuje po povraku ekipe Partizana sa gostovanja u Valensiji, gde večeras crno-beli igraju u meču trećeg kola Evrokupa.

Ali, zanimljivo je da iz Crvene zvezde još nema zvanične reakcije posle odluke FIBA. Crveno-beli su nedavno u svom saopštenju poručili da se njihova pravna borba ''nastavlja pred arbitražom u Olimpijskom Komitetu Srbije''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Wednesday, 17.10.2018
17:10

kakva informacija bio na treningu, pa on sve vreme trenira sa Partizanom

avatar
deki trbic
Wednesday, 17.10.2018
16:34

Cim ne odgovara zvezdi odnosno FMP-u zale se...ne kontam xD