Da li kreće rasipanje - Lazić na pragu Bajerna?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.06.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net

Branko Lazić bi veoma brzo mogao da napusti Crvenu zvezdu nakon dugogodišnjeg igranja u ovom klubu.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Crvena zvezda je osvojila titulu šampiona Srbije, ali rekli bismo da se više priča o nestabilnosti kluba kada se radi o finansijama, nego o samom uspehu tima koji je ove sezone osvojio sve što se osvojiti može na ovim prostorima.

Dejan Radonjić je istakao da su igrači primili svega četiri plate, da je mnogima istekao ugovor, najavljen je indirektno i odlazak nekolicine košarkaša od strane Nebojše Čovića.

Jedan od košarkaša kojima ističe ugovor jeste i Branko Lazić.

Jedan od najboljih defanzivaca u redovima Crvene zvezde, ali i jedan od najboljih defanzivaca Evrope, ostaje bez ugovora na kraju sezone i piše se da ima nekoliko ponuda, a da je najbolja ona koja dolazi od Bajerna iz Minhena, prenosi B92.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je taj koji ga želi u svom timu za narednu sezonu, a piše se da jeza njega zainteresovana i Lokomotiva iz Moskve koju predvodi Saša Obradović.

Ipak, daleko je bliži Nemačkoj...

Nije Lazić jedini koji bi mogao da završi u Nemačkoj, već danima se govori o transferu Luke Mitrovića u Bamberg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 17.06.2017
17:54

I prosle sezone nam je otislo 5 igraca, od toga veliki trio su bili stranci i prvotimci, najvazniji igraci, a dvojica dobar bekap u ekipi, smatralo se da su svi oni nezamenljivi, da ce ekipa biti ocajna, po narednim pojacanjima svi su bili ubedjeni u to, i usledio je teski demant tokom uspesne sezone. Sada ce biti slicna prica, samo sto je jedna glavna tu razlika -skoro svi su pod ugovorom i dobicemo fina obestecenja za svakog ko ode, i stranci osim Dzenkinsa (i on ima ugovor) su bili u senci domacih igraca, a nase cemo dosta lakse zadrzati. Jos jedna je razlika u odnosu na tesko stanje iz prosle godine, a to je benefit EL, sve one silne pobede nisu bile nebitne, i veliki novac nam stize sada od fonda takmicenja....Tesko stanje jeste, ali probrodicemo ovo, i sve ove price nam idu u prilog, donacija o kojoj se slabo govori se tek zahuktava, pritisak ce svuda biti sve veci, neki sponzori ce se konacno ukljuciti u pricu, i bice sve u redu na kraju. Zadrzati Radonju zbog uhodanog sistema, i odatle se gradi ostalo....

avatar
jankovicstefan9
Saturday, 17.06.2017
17:37

Da je medju najboljim defanzivcima u Evropi isao bi u Cska, Real, Olimpijakos, Fenerbahce, a ne u Bajern, lik ce na kraju ostati u Zvezdi.Nerealno precenjen igrac, borben, igra srcem, ali realno ni u pola dobar koliko pricaju ljudi.

avatar
kowalski11070
Saturday, 17.06.2017
16:55

Lazić je bio i ostao drvo od košarkaša. Dobro igra odbranu, bori se, trči i podrđen je kolektivu. Sve je to tačno, ali šta mu drugo preostaje da radi i kako bi drigačije doprinosio, kada je u fazi napada toliko limitiran, da protivnici imaju hendikep situaciju dok je on na terenu, a njegova ekipa ima napad. Nema progresa dok se ne zahvalimo svim Tejićima, Mitrovićima, Lazićima. Najzad smo to shvatili i to je dobra tendencija što svi nabrojani verovatno neće igrati za KKCZ sledeće sezone. Nema foliranja, dečko je dobar za ostvaren rezultat. Ukoliko želimo više, uzima minute i zauzima mesto nekom drugom ko možda može da doprinese više u oba smera.

avatar
3x3
Saturday, 17.06.2017
11:41

Samo neka Mitrovic ode, Tompson i Volters, njima zelim sve najbolje u daljoj karijeri, samo ona ne bude vise u Zvezdi. Ostale bih naravno voleo da ostanu, mada je neizvodljivo. I cudi me kako uopste ima interesovanja za Mitrovica.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 17.06.2017
10:56

zar juce nije bio na pragu lokomotive??bas bi vi voleli vidimo,svaki naslov rasipanje bla bla,samo cekate nesto

avatar
Bari 1991
Saturday, 17.06.2017
10:53

A neki tvrde da smo drzavni projekat a evo idu nam igraci ide lazic vjerovatno idu jovic i mitrovic i jos neki ce otici.Oni misle ako su oni bili drzavni projekat da su i ostali.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 17.06.2017
10:36

Toliko o F4 , pricam vec neko vreme da ne treba bespotrebno euforisat