Da li je Zagorac dobro izabrao?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2017.
14:58
Izvor: Sportske.net

Jesenja saga sinoć je dobila epilog, za mnoge neočekivan.

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/MO

Povezane vesti

Kako je sinoć na Tviteru potvrdio naš poznati menadžer Miško Ražnatović, srpski košarkaš Rade Zagorac karijeru nastavlja u španskom Betisu.

Tako su okončana višenedeljna nagađanja oko toga gde će bivši košarkaš Mege nastaviti karijeru posle rastanka sa NBA ligašem Memfisom.

Ono što su navijači Partizana očekivali i čemu su se nadali, jeste njegov transfer u Partizan, činilo se u jednom trenutku da je to gotova stvar, ali je sve prolongirao i na kraju su crno-beli ostali praznih šaka.

Ipak, mnogi se sada pitaju zašto baš Betis i da li Zagorac zaslužuje bolji klub posle epizode u NBA?

Betis je trenutno poslednji na tabeli španske ACB lige, sa svih devet poraza od početka sezone i svakako da u ovom klubu očekuju da im Zagorac pomogne da pobegnu sa dna.

Bilo je brojnih reakcija na sinoćnju vest, a u nekima od njih ovdašnji ljubitelji košarke se ne slažu sa izborom Radeta Zagorca.  Naravno, vreme će pokazati da li su u pravu.

Kakav je vaš stav?

-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 30.11.2017
08:51

A casovi ljubavi???

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 29.11.2017
18:58

ko je njega pitao sta hoce

avatar
Povratak bota 7855
Wednesday, 29.11.2017
17:53

Partizan jednostavno nije mogao da registruje Zagorca, tačnije nije u mogućnosti da registruje nikog. U pitanju je bat.

avatar
RG VILI
Wednesday, 29.11.2017
17:24

Nista od njega nece biti u ozbiljnoj kosarci!

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 29.11.2017
17:17

Izabrao je odlicno. Svu mogucu slobodu u timu ACB lige, duele sa najboljim ekipama, na radaru velikih, i naravno vecu plateznu ljubav koju cak Betis svakako moze da priusti. Tamo su vec Silb, R. Kely, Bungu-Kolo, Donte Drejper, Golubovic...svakako jedna fina ekipa za sredinu tabele, neocekivano losa za sada, ali koja ce tek da proradi... okruzenje odlicno, liga jaka, plate redovne, i ne pika se run & gun luzerski basketball...Mogao je Zagor da odabere jedan Evroligaski tim, dugogodisnjeg dominatora regiona, mogao je da bude sampion i trofeje da ima, izlaz na elitnu scenu, sasvim moguc put ka reprezentaciji, to bi bio sigurno najbolji potez, ali izabrao je spanske novce umesto toga, i postujemo tu odluku, neka mu je sa srecom...

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 29.11.2017
16:41

Ljudi,hajde da budemo realni po pitanju ovog igraca...decko ima jakog menadzera koji ga je gurnuo u ameriku da se oproba,naravno,nema ni minimalne igracke sposobnosti da tamo igra,vratio ga nazad i gde ce ga nego u marginalni klub kao sto je betis...kao prvo decko je prosecan igrac sa veoma malim procentima suta,kao drugo medijski izuzetno eksponiran i vestacki napravljen igrac,takvih igraca u evropi ima mali milion !!!

avatar
mosala1983
Wednesday, 29.11.2017
21:42

Ти баш ниси реалан. Није то Аронатовић.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 29.11.2017
16:37

Bas je on birao.