Da li je 'Rebron' napisao Mekelu ispisnicu?

Autor: Boban Filipović
petak 13.11.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net

Mladi plejmejker Zvezde je sinoć u Minhenu pokazao da na njega ozbiljno može da se računa, i za očekivati je da dobije prednost u odnosu na reprezentativca Izraela.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Gal Mekel nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu, tu nema nikakvog spora.

Doveden je kao veliko pojačanje, kao zamena za Markusa Vilijamsa, ali se ispostavilo da je daleko od tog nivoa.

Mekel sinoć zbog povrede nije igrao u Minhenu, ispostaviće se da je to bila dobra stvar za Crvenu zvezdu Telekom, Nikoli Rebiću se ukazala prilika da se dokaže pod takvim okolnostima i on ju je apsolutno iskoristio.

Momak koji se letos sa reprezentacijom Srbije uzrasta do 20 godina okiitio zlatnom medaljom na Evrospkom prvenstvu održanom u italiajnskom gradu Linjanu je bio faktor izenanđenja u pobedi Zvezde nad Bajernom, nakon koje plasman u top 16 Evrolige zvuči sasvim realno.

'Rebron' je ubacio tri trojke u veoma bitnim trenucima utakmice, odigrao nekoliko dobrih odbrana, istina, imao je prblema sa linije penala, ali sve u svemu 20-godišnji plejmejker je pružio jednu od najboljih partija u seniorskoj konkurenciji.

Pomenimo samo i da je u odsustvu Gala Mekela Stefan Jović proveo na terenu boravio nešto duže no što je to bio običaj na prethodnim utakmicma, epilog je njegovih 19 asistencija i novi rekord Evrolige.

Markus Vilijams se vratio u tim, imaće pravo nastupa od decembra, tako da je sasvim realno očekivati da se Galu Mekelu, izraelskom Alekseju Nešoviću kako reče jedan duhoviti 'komentator', uskoro uprava šampiona Srbije zahvali na saradnji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Friday, 13.11.2015
20:52

On je iskoristio priliku?? Momku svaka cast. Eksplodirao je u cetvrtak ali ne moze da se od njega ocekuje konstantna igra. Bice utakmica u kojima nece moci nista da uradi. Ne kazem da Mekel ne treba da ide ali kazem da Rebiceva dobra partija ne moze da bude razlog za to.

avatar
Shone
Friday, 13.11.2015
20:37

hoce li otici vise?

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 13.11.2015
20:30

mekel ekstra pojacanje rekose na pocetku sezone haha

avatar
gosfkcz
Friday, 13.11.2015
22:35

Idi gledaj Bozu Djumica.