Da li je Partizanu neophodan predsednik?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.09.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Legende kluba oglasile se na ovu temu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle odlaska Nikole Pekovića sa mesta predsednika Partizana, tokom leta su se pojavljivale brojne spekulacije o njegovom potencijalnom nasledniku, ali to pitanje i dalje nije rešeno.

Protekle nedelje se spekulisalo o Ostoji Mijailoviću, činilo se da je njegov dolazak gotova stvar, ali je pisanje medija kasnije demantovano, uz poruku da još nije doneta konačna odluka.

Na ovu temu su se u izjavama za ''Informer'' oglasili legendarni košarkaši Partizana, Goran Grbović i Dražen Dalipagić, koji smatraju da možda u ovom trenutku crno-belima i nije neophodan novi predsednik.

''Moje mišljenje je da ljudi koji su sad u klubu ne žele da dođe novi predsednik. Njima odgovara ovakva situacija i sigurno će na kraju neko od njih i zvanično preuzeti upravljanje klubom'', izjavio je Goran Grbović.

Slično razmišlja i Dražen Dalipagić.

''Koliko čujem, Kijanović, Iskrin i Šilobad zasad vode klub. Nisam siguran ni koliko je potrebna figura predsednika. Važno je da u klubu imaš ljude koji rade i koji omogućavaju da Partizan funkcioniše. Bitno je da ima para, a za predsednika će lako'', poručio je Dalipagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Korac1
Wednesday, 27.09.2017
16:39

Partizanu treba centar pre svega

avatar
Old_school
Tuesday, 26.09.2017
17:38

Nije. Imaju drzavu.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
17:24

Kakav crni silogad Hahaha Tegeltija je najbolje objasnio u svojoj kolumni kako stvari trenutno pa i vec neko duze vreme stoje kod nas, prenesite to njegovo vidjenje stanja u Partizanu.

avatar
RG VILI
Tuesday, 26.09.2017
21:09

Druze,sta je Tegeltija objasnio,nisam u toku?!

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 27.09.2017
07:46

Samo ukucaj: -Ima li spasa za KK Partizan, davljenika koji je ostavljen da pluta?-