Da li je Partizan ''zakasnio'' za Evroligu, ili je nešto drugo u pitanju? Nove informacije iz Italije!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.06.2020.
15:27
Izvor: Sportske.net, sportando

I nisu neočekivane...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nova neizvesnost u vezi sastava Evrolige za sledeću sezonu nastala je posle zahteva Panatinaikosa sa se povuče iz ovog takmičenja i pređe u FIBA Ligu šampiona.

Odmah su počele nove spekulacije u vezi imena kluba koji će popuniti upražnjeno mesto, a najčešće se pominju italijanski Virtus i beogradski Partizan.

I dok se na ovim prostorima nadamo i drugom srpskom klubu u Evroligi, italijanski mediji imaju drugačije informacije koje, naravno, idu u prilog Virtusu.

Tamošnji ''Corriere di Bologna'' procenjuje da je Virtus u prednosti u odnosu na Partizan, jer je još ranije podneo zahtev za učešće u Evroligi.

''Virtus Bolonja je već podnela zahtev za prijem u Evroligu još pre mesec dana ako se ukaže mogućnost za to. Partizan je u međuvremenu takođe poslao zahtev, ali je u lošioj poziciji u odnosu na Virtus'', ističe se u njjihovom tekstu koji je danas preneo i ''Sportando''.

Ako je uopšte Partizan ''u lošijoj poziciji'', to svakako nije zbog rezultata iz prethodne sezone, tradicije ili broja navijača koji ima iza sebe. Virtusov adut svakako može da bude novac, kao i taj možda i ne toliko bitni detalj da je podneo zahtev pre Partizana.
-
baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 12.06.2020
16:51

A da saceka EL izbore, dobice Ostoja jos para.

avatar
DVA HRAMA
Friday, 12.06.2020
16:09
avatar
Brus Vejn
Friday, 12.06.2020
16:09

Nije zakasnio nego je Virtus finansijski u boljoj situaciji. Nema to veze što je Partizan pobedio oba puta Virtus prošle godine, novac je novac.

avatar
DVA HRAMA
Friday, 12.06.2020
15:33

To sto je podneo zahtev pre nas nema ama bas nikakve veze niti bi smeo da ima. Zna se da nisu u prednosti zbog sira i vojne muzike vec zbog para.