Da li je on delić koji nedostaje Kavsima?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.07.2017.
00:26
Izvor: Sportske.net

Kako prenose pojedini mediji u SAD, iskusni košarkaš obavio je razgovora sa prvom zvezdom Kavalirsa Lebronom Džejmsom.

Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via A
Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via A

Povezane vesti

Klivlend Kavalirsi su u sezoni za nama ponovo pokorili Istok, iako su nakon regularnog dela sezone bili tek treći.

U plej-ofu su redom delili lekcije, izgubili su samo jedan meč do velikog finala.

Tamo ih je ipak sačekala nepremostiva prepreka, zahuktali i gladni Golden Stejt Voriorsi, sa jednim od najboljih ofanzivaca sveta Kevinom Durentom.

Upravo je "Durantula" bio "X faktor" u velikom finalu, ostao je enigma za odbranu Kavalirsa u svih pet utakmica, koliko je trajalo veliko finale.

Kavalirsi će naredne sezone izvesno još jednom napasti osvajanje prstena, posao na Istoku im je i olakšan i otežan, nekolicina velikih igrača preselila se na Zapad, dok je Boston dodatno ojačao pa se pretpostavlja da mogu da im naprave problem u borbi za tron.

Ipak, imaju i Kavsi "keca u rukavu". Već je stigao veteran Džef Grin, koji će sigurno doneti veliki doprinos sa klupe. On je pristao na veteranski ugovor, nove saradnje neće potpisati verovatno četvorica košarkaša (D. Džouns, Dž. Džouns, Deron Vilijams, Derik Vilijams), a ugovor bi trebalo da potpiše i iskusni Hoze Kalderon. U svakom slučaju ostaće prostora za još jedno kvalitetno pojačanje.

Prema poslednjim informacijama to bi mogao da bude čovek koji je u tri navrata osvajao nagradu za najboljeg šestog igrača lige, Džamal Kroford.

Jamal Crawford Dzamal Kroford

"Instruktor plesa", kako ga zbog svoje neverovatne kontrole lopta i magičnih krosovera zovu preko bare, navodno je već porazgovarao sa Lebronom Džejmsom i prilično je zagrejan za opciju da pojača tim iz Ohaja.

On je podsetimo u trejdu Denvera, Atlante i Klipersa završio u Hoksima, uprava Atlante mu je izašla u susret, pa ga je pustila da postane slobodan igrač i tako potraži novi angažman.

Iskusni Kroford traži novo uhlebljenje, i dalje su u igri Los Anđeles Lejkers, Niksi su otpali zbog nenormalnog ugovora koji su dali Timu Hardaveju mlađem (71 milion dolara na četiri godine), te su možda i jedine opcija za sjajnog beka "grad anđela" i Ohajo.

On je minule sezone, uprkos tome što ima 37 godina, odigrao svaki meč za Kliperse u regularnoj sezoni, u proseku je na terenu provodio po 26,3 minuta po meču, a davao je 12,3 poena po nastupu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker777
Sunday, 09.07.2017
14:46

Kavsima nedostaje igrac tipa Entoni Dejvis, da bi bili konkurentni GSW-u. Osloboditi se Kevina Lava. Dzamal odlizno resenje za 6-og igraca. . .

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 09.07.2017
08:52

Da dolazi igrac slicnih karakteristika u Zvezdu ili Partizan,navijaci bi napravili lom na portalima,te star je te djeda u doveli,te nasi klinci ne mogu zbog staraca.... I sl. A u stvari je,ili mozes ili ne mozes. Cak i u najzahtjevnijoj ligi ma svijetu

avatar
Sunday, 09.07.2017
08:51

Jeste to je delic koji nedostaje. Bas on eto.

avatar
Mare93
Sunday, 09.07.2017
08:37

Kroford se pre par sati dogovorio sa Minesotom.

avatar
Bafana
Sunday, 09.07.2017
03:34

Jako dobar i gotivan igrac.

avatar
Yaya Sanogo
Sunday, 09.07.2017
02:26

Nakon regularnog dela bili su drugi a ne treci.

avatar
Scholes
Sunday, 09.07.2017
00:35

Delavedova falio..