Da li je Milutinov spreman za NBA?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.01.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Nova fantastična partija Nikole Milutinova je ponovo pokrenula pitanje njegovog igranja u NBA ligi.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Možda i najbolji igrač ove sezone u Evroligi jeste Nikola Milutinov.

Nekadašnji centar Partizana jeste pod budnim okom Grega Popoviča već nekoliko godina unazad, Sparsi prate njegov razvoj, a reklo bi se da su sinoć mogli da vide - sve.

Milutinov je u meču protiv Panatinaikosa pokazao klasu, skoro sigurno će biti MVP kola, imao je 18 poena i 18 skokova za indeks 41!

Posebno je impresioniran bio Rik Pitino, Amerikanac na klupi Panatinaikosa i legendarni trener u Sjedinjenim Američkim Državama.

"On je sjajan igrač. Mlad je, izvanredno se kreće, odlično barata loptom. Izvanredan je! Ako ga udvojite, on će znati kako šta da odigra, kako da doda loptu. Ono što sam do sada video od njega, zaista je impresivan. On menja igru, imao je 18 skokova… Čestitam mu, paklen igrač!", rekao je Pitino nakon utakmice, preneo je "basketballsphere.com".

Da li je vreme da se dokaže i u NBA ligi?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Sunday, 06.01.2019
03:17

Kad moze Zubac, ne vidim razlog zbog cega Milutinov ne bi mogao da igra u NBA☺️

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 05.01.2019
12:34

Da li je nebo plavo kad je vedro? :-D Kad sam ja ovde pisao da Sale treba da ga zove u reprezentaciju (samo da ga ZOVE, ni rec o nekoj znacajnijoj ulozi), nije bilo malo onih koji su se tome otvoreno smejali. Gde ste sada, hejteri? Milutinov, Raduljica i Marjanovic jer mislim da ce Jokic o5 ispaliti.