Da li je Batler završio sa Timbervulvsima?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
12:01
Izvor: Sportske.net

Sa klupe je gledao Rouzovo vaskrsnuće, mnogi veruju da je gotovo.

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Minesota je savladala Jutu u tesnoj utakmici u Mineapolisu, junak je bio Derik Rouz, koji je Džezerima ubacio 50 poena.

Rekord karijere za najmlađeg MVP-a u istoriji, nakon osam godina propraćenih povredama, uspeo je da postigne nešto neverovatno, emocije su ga nakon odlučujuće blokade nad Eksumom u poslednjim sekundama savladale.

Ovoga puta sa njim parket nije delio Džimi Batler, koji je još pre početka sezone zatražio trejd od uprave franšize.

Presedeo je meč sa Jutom, pa su mnogi počeli da spekulišu kako već ima dogovoren trejd i da je pitanje vremena kada će promeniti sredinu.

Ipak, kako prenosi "ESPN", Batler je iz predostrožnosti propustio meč sa Jutom i očekuje se da će na parketu biti već u Ouklendu protiv Golden Stejta u petak.

Sam košarkaš je potvrdio da je van stroja bio kako bi izbegao povredu.

"Imam određenih problema, ne osećam se dobro i nisam želeo da rizikujem povredu, ljudi izmišljaju stvari. Šta će reći kada se u petak budem pojavio na utakmici?", izjavio je Batler.

Dakle, što se tiče trejda, zasad se ništa ne dešava, iako su za Batlera veoma zainteresovani Hjuston, Majami i Filadelfija.

Veruje se da Tom Tibodo i uprava kluba zapravo ne nameravju da ga trejduju, pa zato postavljaju previsoke uslove za razmenu.

Podsetimo da su odbili ponudu Roketsa sadržine četiri pika prve runde drafta, Markis Kris i Brendon Najt.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 01.11.2018
13:26

Zadržavati nezadovoljnog igrača je samo po sebi besmisleno, a naročito ako je u pitanju nosilac igre od koga očekuješ da donese razliku na parketu. S obzirom na sastav tima i realnu snagu zapadne konferencije, malo je verovatno da će se Minesota i sa Batlerom plasirati u plej of, tako da je najracionalnija opcija trejd. Međutim, interes igrača (jaka ekipa koja se bori za titulu) i interes kluba (dobri pikovi na predstojećim draftovima ili dobri mladi igrači) su suprotstavljeni tako da je po mom mišljenju pred nama oštra borba Džimija protiv uprave.